4
As salam mommiess, salam breatfeeding salam ceria.....

Short update from Kerteh. Hari ni outstation. Seawal kul 5.30am dah kuar rumah. Sian anak-anak hari ni tak nampak momma gie kerja. Sampai kat branch office kerteh tak sempat nak mengepam terus gie meeting... pastu apa lagi membengkak rasa cam nak nangis... Balik meeting terus buat project. Hasilnya... tadaaa

 Alhamdulillah 17.5oz
Thank you allah!!!
Kul 5 nanti satu lagi sesi before flight balik ke shah alam, insyaAllah

So untuk ibu-ibu yang baru melahirkan baby, happy breastfeeding. Jangan mengalah yer untuk menyusukan baby anda dengan susu ibu... SEMANGAT!! dan teruskan USAHA!!! Nota from pakar laktasi suraya yang selalu menjadi motivasi buat ibu-ibu yang sudah campur FM kepada baby mereka
"Nota Luna : Penyusuan Susu Ibu secara eksklusif adalah TIDAK MUSTAHIL walaupun bayi sudah diperkenalkan dengan susu formula"

Post a Comment

rose --{@ ibuRafiq @}-- said... January 31, 2011 at 3:58 PM

wah byknye sekali pam..eheheh tahniah
alhamdulillah

ajumohit said... January 31, 2011 at 4:44 PM

uishhh bestnye alin, alhamdulillah..suke sgt tgk hasil EBM org lain, klu ade jek gmbr EBM dgn pantas tgk ni klik hehehhe

Momma Mia said... February 1, 2011 at 8:25 PM

@ rose - Alhamdulillah. tu pun aft 6 jam. takut la lelama simpan susu nih. asyik lari jer skrang waktu mengepam.

@ Aju - hehe sama la Aju. alin pun suka tgk EBM org lain sbb to me ia sgt memberi inspirasi

MissRhana said... April 6, 2012 at 6:45 PM

sis alin !! motivated entry...hehe...

 
Top