10

Tepat 1.55pm, me akan fly again to Korea. So kul 11am dah kena ada di LCCT. Kalau last trip selama 6 hari, kali ni me akan gie selama 7 hari... 1 minggu wooo. Gie Isnin balik Ahad... Burn my weekend. Gara-gara takde flight ticket balik, pagi Ahad baru bleh sampai Malaysia. Ni bukan gie poyer-poyer ek, ni trip atas urusan kerja. Kalo bleh bawa anak-anak memang me dah angkut skali. Kali nih big bos tak ikut, so kami hanya bertiga. Yes, tong biru yang besar tu masih dibawa. Semoga perjalanan kali ini dipermudahkan lagi. Amin!

Buat anak-anak, momma mohon ampun terpaksa tinggalkan kalian lagi bersama nenek dan atuk. Buat atuk dan nenek, mekaseh kerana sudi lagi untuk menjaga cucu-cucu yang gojes ni... Buat abang, ampun yer trip kali nih akan mengganggu weekend kita, dah cuba untuk reschedule but rejected by client. Thanks amik cuti hari Jumaat walaupun tengah sibuk mengaudit orang. Sayang semua!! uwwaaa taip pun dah rasa sebak... anak-anak tidak akan hantar momma ke LCCT, sbb abah mia takde untuk membantu if anak-anak cranky nak ikut momma. Kesian kat nenek dan atuk if anak-anak cranky menangis dan nak dukung nanti.

Untuk sebarang pertanyaan atau order shaklee anda boleh buat seperti biasa, NO WORRIES!! Boleh email at azlin.mohdatan@gmail.com atau isi order form DISINI. InsyaAllah, order anda akan sampai walaupun me berada di Korea. Rujuk sini untuk lebih penjimatan!

Sesiapa yang masih tak join Ga kami, masih sempat lagi nak join. KLIK SINI. InsyaAllah en Random akan tolong membantu buat lucky draw on 12.1.2010 since anak-anak tiada disisi dan keputusan bakal diumumkan pada 13.1.2010. InsyaAllah ek...

Rasanya cuaca semakin sejuk skarang nih di Korea... Harap me boleh bertahan dan diberikan kesihatan yang baik.  

Cuaca di Incheon, Korea.
-10°C | °F
Current: Clear
Wind: NE at 8 km/h
Humidity: 53%
Mon
Mostly Sunny
-3°C | -9°C
Tue
Chance of Snow
1°C | -9°C
Wed
Clear
-4°C | -11°C
Thu
Clear
-4°C | -7°C









Cuaca di Ulsan, Korea

-8°C | °F
Wind: N at 3 km/h
Humidity: 37%
Mon
Clear
1°C | -6°C
Tue
Partly Sunny
3°C | -6°C
Wed
Clear
0°C | -7°C
Thu
Clear
2°C | -6°C

Post a Comment

syawalsimpsons said... January 10, 2011 at 2:17 PM

bestnyer dapat g korea...walaupun atas urusan kerja kan..mmmm...ai dah lm teringin nak g korea..mmm...bestnyer...(suara mengidam)..heheheh

nur said... January 10, 2011 at 2:36 PM

semoga selamat pergi dan selamat kembali :)

Rashifa Rosli said... January 10, 2011 at 2:40 PM

semoga perjalanan dan urusan dipermudahkan...selamat pergi dan selamat pulang :)

nurulazham said... January 10, 2011 at 2:44 PM

huhu..terbang lagi mommamia ye..
smg dipermudahkan segala urusan perjalanan, urusan kerja, juga urusan membawa pulang 'momma's milk' utk lil dzakirah utk kali ini.. :)

mommamia, minta ihsan vote utk deqna..
tq in advance :)

http://apps.facebook.com/flaunt-it/moment_view.php?id=10142

AshAnas said... January 10, 2011 at 2:56 PM

safe journey k.alin... good luck simpan stok lg utk lil dzakirah...

Liza said... January 10, 2011 at 2:57 PM

Sedihnya... Moga selamat sampai nanti...

EiJa ZaQuaN said... January 10, 2011 at 3:05 PM

wah ke korea lagi..xpe la demi tugas..dua2 penting ..tugas dan keluarga..moga selamat pegi & kembali..

[-suziey-] said... January 10, 2011 at 3:19 PM

wohooo 7 hari plak..bermula la the adventure of pumping..hehe..caiyok2..take care dear :)

AQisH said... January 10, 2011 at 3:52 PM

fuhhh..korea lagiiii..

nursalwa said... January 10, 2011 at 5:00 PM

uiksss korea lagi.. dapat kumpul lagi ebm dari korea.. hehehe

 
Top