4
Salam Jumaat semua... hari ni jom layan aksi anak dara mommaMia yg skrang sgt suka berposing dan panjang akal... ada jer aksi yg ditonjolkan... geram sgt. Ya Allah sesungguhnya ku amat bersyukur atas kurniaanMu... anak-anak yang sihat, chomel, ceria dan menghiburkan...  Semoga Damia membesar menjadi anak yang soleha, dimurahkan rezeki, sentiasa sihat dan berada dalam lindungan Ilahi... Amin !

 Aksi paling hot!!
momma like sgt...

 She can be happy... terkejut, serius... mengantuk dan macam2 lagi...
sangat pandai berlakon... eee geram momma laa

 boleh juga control keayuan...
berposing guna selimut.. so clever

 Suka juga sengetkan kepala bila bergambar 
kekadang sambil bercekak pinggan u

 Suka senyum tunjuk gigi...
Alhamdulillah sangat senang untuk memberus gigi skarang
bagus la anak momma ni...

Semua benda yang cantik Mia punyer...
Tudung momma pun Mia nyer...
baju adik pun Mia nyer...

 
sudah pandai mengikut gerakan solat dari mula hingga beri salam... Alhamdulillah
Tapi paling lama 2 rakaat jer... takpe la sayang slow slow yer
Sujud pun dah pandai, if not menyiarap jer...

 
Sangat gemar menulis...
Pandai tak Damia pegang pen tuh... Cuba tengok apa yang Damia tulis tuh...
Mia nak g lah...

 
Grad sudah segala vaksin immunisasi
Last vaksi Hepatitis A 2nd dose dgn berat badan 14kg
Doktor kata lepas ni Damia dah tak yah kena cucuk lagi.. yipieee
tunggu darjah satu baru sambung balik vaksin 3 serangkai...


Post a Comment

EiJa ZaQuaN said... February 25, 2011 at 8:49 AM

Alhamdullillah..damia sihat dan cergas n sgt comell okey tgk posing2 damia ni..

atie @ ejay said... February 25, 2011 at 9:24 AM

eeiii chumel! mcm auni jgk..mcm2.. nakal2 sweet gitu:)

ღnFashyaღ said... February 25, 2011 at 9:56 AM

comel sangat, lagi2 kalo pakai tudung..:)

Amiizaa2001 said... February 25, 2011 at 3:48 PM

comelnyaaaa....auntie geramlah nak kiss kisss damia:):)

 
Top