10
4 hari lagi Dzakirah akan masuk 12 bulan or 1 tahun...  hehe... so kami akan celebrate triple celebrations... yipiee nak tahu apa dia, tunggu Jumaat nih!!!

 Alhamdulillah syukur, lil Dzakirah masih menyusu dengan susu ibu.
 
 Giginya sudah 6 batang
gigi atas paling tak tahan... besar you
dah selamat digunakan untuk gigit cik B, sabo jer laa

 Semakin rajin practice
up & down
Never give-up!! sebaliknya semakin ENJOY!!

Bravo!!!
tadaa!!!
dah semakin stabil cuma menunggu langkah pertama jer
lepas nih kita bleh main kejar-kejar sayang!

Post a Comment

rose --{@ ibuRafiq @}-- said... March 28, 2011 at 2:51 PM

dah dekat sagt dah tuuuu
bes kan..membesar bagai juara ngan susu dari bdan kita sendiri..alhamdulillah Allah berikan nikmat yg satu ini..:-)

nieda said... March 28, 2011 at 3:09 PM

rasa kejap je dah nak masuk setahun..happy birthday in advance lil dzakirah

Ummi M.I.M said... March 28, 2011 at 3:24 PM

chaiyork lil dzakirah...

nur said... March 28, 2011 at 3:58 PM

cepat nyer... dah nak setahun :)
rajin dzakirah practice...

umi said... March 28, 2011 at 4:00 PM

Alhamdulillah..berkat susu ibu mudah2an cepat besar, cepat pandai! Happy birthday in advance ye!

Anne said... March 28, 2011 at 4:56 PM

comelnye dzakirah.

Liza said... March 28, 2011 at 5:09 PM

Tahniah utk Dzakirah. Tuh hadiah birthday utk dia tuh.. leh jln...

ajumohit said... March 28, 2011 at 8:55 PM

cpt jalan ye lil dzakirah, nnti main kejar2 ngn Adam!!!!

Mama Iman said... March 28, 2011 at 9:05 PM

ui..x terlarat kejarr nnti...iman berjalan sejak 8 bulan...mmg skrg die lari bukan main laju lg...sampai kurus maknya kejar...iman pun setahun 31/3 ni...happy 1 year breastfeeding !! =)

Intan said... March 30, 2011 at 6:36 AM

Seronok nya tgk dia dah leh berdiri tu alin :) Nie tak lama lg mesti dah boleh bertatih and then berlari pula...time for main kejau2 mama nya :D

 
Top