14
Masa kejadian : 2 April 2011 – Tasik Shah Alam @ 945am-1045am
Trillion thanks to MyKhalish Photography & Design 
Good job!!!

 Detik kasih Sayang keluarga besar kami...

 Suka sangat gambar nih
Semoga keluarga kami sentiasa berada dalam lindungan dan rahmat Ilahi...Amin

 Suka sangat gambar nih jugaaaa...
kuch kuch ho ta heh...

Puteri-puteri to Mr. & Mrs Azlan 
Semoga kalian sentiasa menyayangi & bertolak ansur antara satu sama lain... Amin!

Permaisuri & puteri-puteri to Mr. Azlan 
 Anak-anak yang sentiasa menceriakan walau setiap saat masa berdetik...
Syukur Ya Allah atas kurniaanMu...

 Cinta hati... 
dialah raja, kekasih, sahabat, suami & abah buat anak-anak
yang pengasih, penyayang & penyabar walau apa jua yang melanda...
Alhamdulillah setelah hampir 3 tahun 4 bulan 5 hari...
permohonan suami untuk bertukar ke Selangor diluluskan
Sujud syukur kepadamu Ya Allah...


Photoshoot nih kira bersempena our 4 celebrations on 1st April... kebetulan Mykhalish buat promo PhotoMarathon, so apa lagi jom kita berposing laa... Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari blog MYKHALISH atau ke FACEBOOK MYKHALISH ... Marilah sama-sama merakamkan detik kasih dan sayang untuk keluarga kita buat tatapan memori di hari tua nanti...

Post a Comment

lydzar said... April 13, 2011 at 8:22 AM

sweet family..n tak lupa happy anniversary!

nursalwa said... April 13, 2011 at 9:01 AM

wahhh bestnya... alin pun amik pakej nie.. salwa ader terbaca gak pakej nie tp jauh ar plak.. best kan..

yantz-yeem said... April 13, 2011 at 9:21 AM

alahai tomeinya dua badik tu....cun nya!!! dah besar dah dzakirah kan? dah boleh jln ke ?

Yaati Nor said... April 13, 2011 at 10:05 AM

seronok je tgk keluarga akak..

Amiizaa2001 said... April 13, 2011 at 10:18 AM

alin,

tahniah utk hubby alin dah pon kembali transfer kesini:):)

montelnya damia:) dzakira sebiji rupa alin...cuteeeee:):)

Ummi M.I.M said... April 13, 2011 at 10:26 AM

suka tgk gmbar damia dengan dzakira yang duk ataih kerusi..
mcam kembar pulak.. hehehhe

nur said... April 13, 2011 at 10:28 AM

very sweet pose alin :)
seronok sgt tgk...
btw, tahniah buat alin sekeluarga sbb en hubby dah dapat transfer ke selangor... semoga alin sekeluarga lebih bertambah bahagia lepas ni :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said... April 13, 2011 at 10:29 AM

sweet sgt..
nnti dah ade bb baru nak gak photoshooot camni ehehhe

εïз mummyHaza εïз said... April 13, 2011 at 11:40 AM

Tahniah alin sebab hubby nye dpt tukar... happy family..!

AshAnas said... April 13, 2011 at 12:39 PM

happy anniversary...
sangat cantik gambar2 sume nih!

MamaSSF said... April 13, 2011 at 2:53 PM

Bile la kami sekeluarga nk kuch kuch ho ta he ngan 'mykhalis' pulak... Anyway alin & anak2 akan betambah bahagia ngan adany en.king disisi setiap hati.... sham pn penah merasa berjauhan semasa beranak dua... byk cabaran..

Sidratul Muntaha said... April 13, 2011 at 3:56 PM

cun!
mak dgn apak diaorg aku tak heran.
budak- budak 2 org tua ku heran!!
aduyai!!
rasa2 nak cubit2 jer pipi!

Momma Mia said... April 14, 2011 at 1:50 PM

@ to all - thank you all to gojes2 mommies utk ucapan2 tuh. So tuk sesiapa yg nk cubit2 pipi princess Alin dua orang tuh jom kt join gathering sarakids yer... insyaAllah jumpa disana

untuk Ayu, kt jumpa kat simpang nk? hehehe. hang suka buat alin tersenyum bila baca komen hang.. i like!!

ibu_Arifa said... April 19, 2011 at 9:08 PM

cantiknyer gambar2 ni mommaMia.. teringin nak buat photoshoot mcm ni jgk..tapi malu..tak reti nak pose..risau anak dan hubby tak sporting..(mak nyer mmg 'on' jer) hihihi.

 
Top