5
Alhamdulillah pemenang 44444 telah diketahui. Siapa yang ketinggalan keretapi boleh terjah SINI. Ada ramai yang kejar tapi bukan rezeki... Bagaimanapun, ada permintaan agar dibuat lagi untuk mencari 55555... InsyaAllah akan dipertimbangkan... Nantikan pengumumannya nanti. Seperti yang dijanjikan pemenang bertuah 44444 akan menerima hadiah seperti berikut... Harap sudi menerima yer.

 Brand new White Purse

Bookmark & fridge magnet from Korea

Pada yang belum sertai Miakididdles Giveaway... Masih sempat lagi untuk menyertainya... klik banner untuk join


Setakat ini, ada 3 hadiah yang disediakan untuk pemenang-pemenang bertuah... gizillion thanks to my dearie kazen Lisa atas sumbangan kain-kain import seperti berikut... Semoga Tuhan sahaja yang dapat membalas jasamu. Semoga Lisa sentiasa sihat, dimurahkan rezeki selalu & dipertemukan jodoh dengan lelaki yang soleh... FYI, my kazen Lisa ni terharu dengan semangat Alin untuk breastfeed my daughter dengan EBM Korea hari tuh, tu yang dia sponsor kain-kain tuh untuk buat GA or contest... best kan? 

 Ada kain satin sutera batik, ada japannese contton dan ada kain bersulam manik
Sesuai buat baju raya tahun ni 
Siapalah yang bertuah nanti

Alhamdulillah... follower Miakididdles pun sentiasa mencanak naik, so untuk itu ada lagi 2 hadiah yang akan disediakan. Apakah dia? Surprise!!!  Jom jom jom...

Post a Comment

nanakimie said... April 25, 2011 at 12:26 PM

wah,untuk nana ke purse tu?hehe..bestnya!nana mmg da lama nak pakai purse:)

FM tu pun best jugak...

kena pilih ker adiah tu sis?

lydzar said... April 25, 2011 at 12:50 PM

bestnya sesapa dpt kain tu

etiey.com© said... April 25, 2011 at 2:17 PM

yang kain yang tak tahan tu! aduhai... best

b a m b a m ' s said... April 25, 2011 at 2:31 PM

x sempat ari tuh nak capture..uhuk~! --'

nanakimie said... April 27, 2011 at 1:06 PM

sis,nana da dapat purse tu!hehe..maceh:)

 
Top