0
 Cinta hati...
Semoga abang sentiasa berada dalam rahmat & lindungan Allah... amin

Oleh kerana teruja dengan keistimewaan 2 vitamin ini, kami telah menggabungkan kedua-duanya dan menamakannya set kewanitaan. Budget pek ini mengandungi Vitamin E dan Alfalfa untuk kegunaan sebulan atau 2 bulan dan nikmati penjimatan yang lebih. Setiap wanita patut mencubanya.

Kandungan dan kebaikkan Set Budget Pack F @ Set Kewanitaan ini adalah:

  • Vitamin E Complex - Anti oksida, anti penuaan, menyokong dan mempercepat pembaik pulihan otot & baik untuk jantung, dan ada yang menggelarkannya sebagai sex vitamin.
  • Alfalfa Complex - Baik untuk kesihatan dalaman wanita, berfungsi seperti Kacip Fatimah (perapat!), membantu melancarkan kitaran haid, dan banyak lagi kebaikan Alfalfa di sini.
Harga : ? sila PM yer
    Cara pengambilan ialah :
    • 1 biji sehari untuk Vitamin E.
    • 3 biji sehari untuk Alfalfa.
    Cuba baca pengalaman MamaQaireen ...
    Pengalaman mama sendiri, sebagaimana yang ibu - ibu ketahui alfalfa shaklee bukan sahaja boleh menjadi milk booster kepada kita, malah ia juga mempunyai banyak lagi keistimewaan. Mama nak kongsikan bersama ibu - ibu :
    1) Senjak mama mengamalkan alfalfa, masalah keputihan mmg kurang. Ini kerana..terus terang mama cerita..baba sangat2 memuji selepas mama mengamalkannya. Hubungan kami juga menjadi lebih mesra. Bila baba dah puji, mama seronoklah..heheeee. Mama terasa diri mama begitu bersih, lagi satu nak solat pun senang..tidak perlu risau!
    2) Mama mengalami masalah sembelit dari sekolah lagi. Mama masih ingat, arwah opah Qaireen selalu cakap macam ni kalau mama dalam toilet "Dilla ko ni berak tahi batu ke?" tapi itulah kenyataannya. Bayangkan senjak dari dulu mama "terseksa" setiap kali nak membuang. Kadang2 tu sampai berdarah! Seminggu tak lebih dari 3 kali membuang. Tapi sekarang Alahmdulillah seminggu 4 ke 6 kali membuang, dan yang paling penting tiada lagi darah yang keluar.
    3) Mama juga salah seorang yang mempunyai penyakit eczema. Mama mmg tidak boleh duduk di tempat2 yang kotor, ada rumput, berhabuk, berpasir dan banyak lagi. Malah cadar tilam mama pun, mama akan ganti setiap minggu. Tapi sekarang, Alhamdulillah..seronok sangat bila mama join SGM, sebab waktu SGM kami duduk di tikar yang dibentang atas rumput. Masalah bintik2 dan gatal2 mmg tiada.
    Berminat? 
    Call.SMS :: 019-2682709
    Email: azlin.mohdatan@gmail.com

    * These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  

    ** Testimoni ini adalah pengalaman sendiri dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut. 

    Post a Comment

     
    Top