3

Kami dah menziarah Dinos Alive... anda??? Aktiviti keluarga masa cuti hari pekerja lepas... Dinos Alive di Pusat Sains Negara, sehingga 30 May 2011 ni... abah mia kata sebelum habis nak g lagi... yipieee. Ni lawatan ke-2 Damia & Dzakirah dengan Dinos... yang pertama semasa di Penang. Jenguk sini....

Walaupun tak banyak Dinos tapi kami enjoy!!! Layan aksi kami sekeluarga bersama Dinos!!

 Damia takut sbb Dinos kat PSN sangat ler besar dari Petrosains!!!

 Terpaksa peluk abah sebab takut...

 huhu tapi bila nampak gambo Trex tak plak takut untuk sentuh!!!

 Siap kasi pipi kiss oleh dinos iguano kot...
eeee geli momma tengok...

 Masuk bilik gelap Dinos pun mula-mula Mia takut sbb ada byk bunyi Dinosour
Dzakirah cool jer... sbb dlm kantung momma...

 Lil Dzakirah sangat excited bile tengok Dinos boleh gerak-gerak...

 precious momment kami...

p/s: banyak lagi aktiviti anak-anak kat PSN ni... 
nantikan next entry...

Post a Comment

notti netti said... May 11, 2011 at 3:58 PM

bestnya....tapi I tak sempat nak pergi pon...:(

Bionic women said... May 11, 2011 at 4:43 PM

sampai 30 may yea..ingatkan awal mei dah abis..nak gi ler terjah..hehehe

momma nak ler lecithin tu, tapi tunggu gaji..
umah momma dekat x ngan taman megah???
restoran megah tomyam n seafood tu dekat x?

Sidratul Muntaha said... May 11, 2011 at 6:58 PM

setot takleh gi sini..
kang melalak2 jer dia sebab penakut yg amat!!
ahahahha!
nmpk gajah pun lari sebatu masa kat zoo!

 
Top