7
As salam mommies...

Kebizian melanda tahap gaban... gizillion thanks to those yang singgah Miakididdles walaupun blog tidak diupdate... Banyak benda nak citer cuma masa sangat cemburu dan tidak mengizinkan. EBM ke singapore 2nd trip alhamdulillah tiada masalah cuma paling dasyat, EBM satu fridge hampir-hampir musnah... Nasib baik hanya 10 botol EBM yang 100% cair... 8 botol 30% cair dan selebihnya masih beku... Punca masih disiasat... & Chest Freezer berada dalam kawalan mata-mata 24-7... mau sakit jantung dibuatnya kalau semua cair...

 Nasib baik tergerak hati nak simpan semua EBM Singapore di freezer
kalau tidak... i'm speechless
sangat cuak bila bukak freezer... air menitik2 & nampak EBM bhgn hadapan cam ada 2 layer

 EBM Tragedi
10 Botol
Berjaya habiskan 8 botol & 2 botol tidak berjaya diselamatkan

Syukur Ya Allah masih ada rezeki untuk anak ku Dzakirah dengan susu-susu yang telah ku perah... Engkau permudahkanlah Ya Allah perjalanan kami Ibu-Ibu menyusu untuk menyusukan anak kami hanya dengan susu ibu... Meriahkan susu kami & berikan kami kekuatan, kesabaran & kesihatan yang baik... Amin..


Post a Comment

~ima~ said... May 5, 2011 at 9:25 AM

huhhh betul2 dugaan kan alin...sama la mcm kes ima aritu...cuak tahap gaban...hee..heee...moga Allah permudahkan urusan penyusuan mommies2 sekalian...

lydzar said... May 5, 2011 at 9:33 AM

eh..ada blackout ke kt umah? masa tu alin n family keluar ke? nasib baik laa tak byk mana yg tercair kan..

semoga dugaan mcm ni tak datang lagi..dan urusan penyusuan dipermudahkan Allah

etiey.com© said... May 5, 2011 at 10:37 AM

tahniah! rezeki baby kan

me said... May 5, 2011 at 10:40 AM

salam kenal.. saya pernah rasa umah kene blackout.. hubby pesan jgn bukak fridge. nasib baik sekejap jer.. kejap pon 2, 3 jam jugak lah.. nasib baik ebm frozen lagi... =)

zaidah said... May 5, 2011 at 11:03 AM

alhamdulillah..masih ade lagi rezeki untuk baby....

Amiizaa2001 said... May 5, 2011 at 11:34 AM

salamss alin,nasib msh ada rezki dzakirah....macam nak nangis baca...

Mazatul Azura Muhamad said... May 5, 2011 at 12:25 PM

Alhamdulillah... sekurang-kurangnya masih ade yang boleh diselamatkan... Murah rezeki Dzakirah :)

 
Top