0
kita baca pengalaman Nani ttg rambut gugur... dipetik dari blognya disini.. jom baca

for a very long time.. I keep changing the shampoo brand just to fit with my hair problem... macam2 jenis shampoo dah try..ade yang mula2 pakai tu ok..at last kepala jadi gatal la plak pastu..pastu beli shampoo lain plak..first time pakai dah jadi gatal dah kulit kepala pastu rambut pulak jadi gugur banyak sangat..
the worst time was during my Umrah.. coz I spend more time outside of hotel room and of course have to cover my head all the time..rambut pun belum sempat kering dah kena sarung tudung kan..so bila sikat rambut tu sangatla banyak rambut gugur..sangat2 buat I tension...tapi saya sabar jelah..itu sumer dugaan..then..I told my friend about this problem...and dia suggest to me to take Zinc tablet from SHAKLEE

dia cakap makan aje dia punyer sebab dia ada banyak stok kat rumah..
so I got it free..dia cakap makan sebiji sehari..within 2 weeks dah boleh tgk result..and bila rasa rambut dah tak gugur lagi or dah kurang gugur dia cakap boleh la stop taking that pills .. so skang dah tak perlu pening2 pikir nak pakai shampoo ape..rambut pun dah tak gugur..and rambut baru tumbuh dengan cepat dari biasa..
ini pula rangkaian penjagaan syampoo yang best... boleh baca kisah  azura ttg set syampoo rambut Prosante

"Saja nak kongsi pasal Shaklee.Aritu ada belikan untuk adik set perawatan rambut PROSANTE. Shukur sgt bila baru dapat tgk hasilnya...rambut adik zura mula nampak lebat dan hitam....yg terperasan tu bila nampak byk anak rambut yg baru dan kulit kepalanya dah tak nampak sgt. itu pun tak tahu nak suggest apa kat dia cuma belikan dia B-comp, zinc & set Prosante.. SHUKUR sgt .thanks ye kak.."

Berminat? 
Call.SMS :: 019-2682709
Email: azlin.mohdatan@gmail.com

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  

** Testimoni ini adalah pengalaman sendiri dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut. 

Post a Comment

 
Top