0
Hari ni isu berkisar kecantikan.. Saya dah hadiahkan Vivix ke mak2 saya... (ibu menyusu dan sedang hamil tak boleh minum yer.. tapi anda boleh jadikan masker pada wajah anda.. cer try dlm seminggu. pheww..mmg licin dan lembut)... next nak cuba mintak mak sikit buat masker dalam seminggu... aci ker?? hehehe..

Banyak testimoni yang best dari mereka yang dah mencuba Vivix ni.. Tapi bagi saya isunya its not about getting beautiful because u already are.. its about getting healthy.. jadi mari kita sama2 jaga kesihatan bersama2.. Anugerah yang tak ternilai dari Allah SWT.. Greatest wealth is health.. betul tak? Kalau dah sakit kelak, ribu2 ringgit pun tidak ada makna.. jadi supplemen ni semuanya hanya lah umpama insurans.. Hanya yang bijak menilai, faham akan nilai mahkota kesihatan... Jadi terserah anda utk membuat pilihan yg tepat..
“Orang mukmin yang kuat lebih baik di sisi Allah dan lebih dikasihi daripada orang mukmin yang lemah” HR Muslim.


Vivix kini menjadi perhatian pengguna di seluruh dunia disebabkan kebaikan kandungan selain melawan pelbagai jenis penyakit. Ia adalah sejenis cecair pekat berwarna merah yang terhasil daripada kandungan anggur muskat dan tumbuh-tumbuhan lain. Dengan hanya minum sesudu sehari, pengguna akan merasai perbezaannya. Minuman yang sesuai untuk lelaki dan wanita berusia 18 tahun ke atas itu juga boleh dijadikan masker pada wajah iaitu caranya dengan menyapu dan biarkan beberapa minit untuk dilihat hasilnya.    Sumber: Harian Metro.

Siapa2 nak awet muda dengan Vivix ...???

Berminat? 
Call.SMS :: 019-2682709
Email: azlin.mohdatan@gmail.com

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  

** Testimoni ini adalah pengalaman sendiri dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut. 

Post a Comment

 
Top