0
Promo Aug 2011 fantast-the-best dah dilancarkan... Berminat untuk mengetahuinya sila email or sms alin yer for details!!!  
 
Apakah anti-nutrien?
Anti-nutrien adalah bahan yang bertindak menjadikan tubuh kita kurang keupayaan untuk menyerap dan menggunakan nutrien perlu, ataupun menjadikan tubuh kita kehilangan nutrien.

Apakah jenis dan punca anti-nutrien?
Adakah anda sendiri pernah mengalami perkara di atas? Saya pasti dari sumber-sumber yang disenaraikan, kita mengalami hampir kesemuanya.

Jadi, apakah langkah-langkah untuk melindungi tubuh kita dengan anti-nutrien ini?

1. Pengambilan vitamin C yang berterusan, bantu melindungi tubuh dari tindakan plumbum dan kadmium. Tahukah anda??!! Vitamin C berupaya mencantumkan bahan logam berat seperti plumbum, raksa, arsenik dan lain-lain toksik menjadikan ianya tidak bahaya pada buah pinggang dan dapat dinyahkan daripada badan dengan lebih mudah. Mereka yang merokok patut menjadikan vitamin C sebagai kawan baik kerana ia dapat membersihkan darah dan mengelakkan buah pinggang anda daripada mengalami kerosakan yang teruk.

2. Pengambilan vitamin E dengan Selenium, bagi melindungi tubuh dari tindakan merkuri.


3. Pengambilan magnesium, juga untuk melindungi tubuh dari tindakan merkuri.


4. Pengambilan zinc, untuk melindungi tubuh dari kuprum, tatrazin, aluminium, plumbum dan kadmium.
Jom lindungi tubuh anda dengan sumber nutrisi dari bahan semulajadi, dan berhenti menjadikan tubuh badan kita dirosakkan oleh bahan-bahan pencemaran alam sekitar dan bahan tambahan makanan.

*Credit To Vitamin Semulajadi.


Berminat? 
Call.SMS :: 019-2682709
Email: azlin.mohdatan@gmail.com

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  

** Testimoni ini adalah pengalaman sendiri dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut. 

Post a Comment

 
Top