0

Cantik semua orang nak cantik kan... semua orang pun nak sihat juga kan,... tapi bagaimana nak cantik tapi sihat??? 

Jom cantik cara Ayu Raudhah, pelakon jelita adik kepada Rozita Che Wan ini, dalam salah satu tipsnya, mengambil minuman VIVIX daripada Shaklee sebagai suplemen harian beliau. 

Antara lain tips-tips yang diamalkan oleh Ayu Raudhah sendiri:

Tips kecantikan wajah
  • Membersihkan dan menjaga muka dengan kerap
  • menyapu ais pada muka untuk merawat kulit bermasalah
  • Menjalani rawatan muka dari produk2 yang dipercayai
Tips kesihatan rambut
  • menggunakan daun bunga raya
Tips kesihatan tubuh badan 
  • menjaga pemakanan
  • melakukan senaman (bangkit tubi 50 kali sebelum tidur)
  • mengamalkan sirap Shaklee (Vivix)

VIVIX merupakan tonik anti-penuaan pelbagai manfaat yang sesuai untuk mereka yang menghidapi diabetes, arthritis, gout, dan macam-macam lagi. Mengandungi resveratrol yang dipercayai mampu memperbaiki DNA seterusnya mencegah penuaan berlaku dengan pantas.

Walaubagaimanapun, pengambilan VIVIX adalah tidak dibenarkan untuk kanak-kanak, wanita hamil dan yang sedang menyusukan bayi.

wow terujanya... rasa nak gi beli VIVIX sekarang gak... malangnye mommaMia masih menyusukan anak lagi... takpe dapat guna VIVIX buat masker muka pun dah best (hihi mintak mak punya sket)!!! Anda bagaimana?? 

Berminat? 
Call.SMS :: 019-2682709
Email: azlin.mohdatan@gmail.com

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  

** Testimoni ini adalah pengalaman sendiri dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut. 

Post a Comment

 
Top