Wednesday, September 28, 2011

Testimoni ~ Vitamin E Bantu Hilangkan Parut Jerawat dan Licinkan Kulit Wajah

Kepada customers saya yang masih belum join group khas customers Shaklee di Facebook, jangan lupa inform saya ya!

Testimoni ringkas "FANTAS-THE-BEST' vitamin E Shaklee (daripada group tersebut)


Sy amalkn Set B dan ESP. Mungkin sbb kurang air, alfalfa dlm set b sbbkn muka sy jadi berjerawat. Maka penuhlah mukaku dgn parut2 jerawat...hehe. Alkisahnya, sy tambahkn Vit E dlm aturan supplemt n vitamin2 sy. Selepas 2 minggu mmg sgt ketara kesannya. Alhamdulillah parut mmg hilang sikit demi sedikit. Skrg rasa licin je. Tp tula xde plak terpikir nk snap pic sebelum n selepas...huahuahua.
Nak kulit cantik macam Puan Adilah? Satu lagi testemoni by Bonda Sha
"sepanjang hari kulit rs gatal2 sbb byk mkn mcm2..lps tu teringat nk try sapu vit E,alhmdulillah dgn izin Allah trus ilng rs gatal...terima ksh,ya Allah..gembira sgt.lps ni mmg vit E kne beli byk2 la sbb nk pecahkn n sapu kt tmpt alergik n muka selain mkn sebiji hari2..."

 Boleh dapatkan sebotol atau pun secara customized packing dgn harga yag mampu milik

EXTRA tau jika anda rajin makan vitamin E (dan suami juga) sebab .. ehem .. ehem ..

Your Sex Vitamin

"Most men who take vitamin E for at least a week notice more sexual energy, harder, longer lasting erections, more pleasure when touched, stronger libido, and more powerful and frequent orgasms.'
"Most women who take vitamin E for at least 3 months notice stronger sexual desire, more engorgement, sensation, better lubrication, and intense climaxes."
Hmmm .. masalah "kedinginan"? Especially ibu-ibu yang menyusukan anak ni, memang normal jika mengalami masalah 'lubrications' tu kerana hormon anda. Namun, pengambilan vitamin E bersama alfalfa SANGAT membantu... 


credit.

Berminat? 
Call.SMS :: 019-2682709
Email: azlin.mohdatan@gmail.com

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  

** Testimoni ini adalah pengalaman sendiri dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut. 
Related Posts with Thumbnails