0
First time baca testimoni dari sahabat Adda ni.... terkejut saya..especially bila tgk gbr di bawah.. Kuss semangatttt... phewwww....Apa kata kita baca kisah lanjut dari Adda.. dipetik dari blognya

Ya Allah..mula2 Adaa dapat gambar jari Sarah, naik bulu roma ni, meremang! Sarah ni junior Adaa masa di Sekolah Tun Fatimah (nama penuh tau hehe) dulu..bulan lepas dia ada msg Adaa tanye tentang supplement yang sesuai untuk ibu jari tngan kiri dia yang hampir putus dek kes memotong ayam..(rajin masak nih). Ini gambar selepas 3 jam accident..ngerriiii

after 3 hrs
Disebabkan teruk kecederaan tu, so Dr buang lah kuku tu n sambung balik jari yang hampir putus tuh..dan disbbkan terbalut kuat sangat, maka jadilah mcm ni..
selepas balutan dibuka



Mengikut kata Sarah, doctor pun tak sure jari tuh boleh hidup ke tak dan kene consider untuk buat implant lah kalo gagal berfungsi semula kan..sian dia..n doctor cuma bg ubat tahan sakit dan antibiotik..so apa yang Adaa suggest? Adaa bagi Sarah try ESP + VIT E + VIT C + ZINC + VITALEA untuk mempercepatkan process baik luka, pertumbuhan sel baru then add lagi BASIC-H untuk cuci2 luka semua.. dan after about 2 weeks gitu Sarah MMS gambar terbaru..

dah elok!

Percaya tak, belum pun sampai sebulan, jari cik adik ni dah jadi mcm ni..dan yang paling best..tak perlu buat implant! Doctor sendiri pun terkejut tgk healing process yang sgt cepat ni hihi Sekarang Sarah masih meneruskan pengambilan Shaklee dan harapnya jari tu akan cantek seperti sebelum accident ye cik Sarah =)



Thanks Adda kerana sudi berkongsi testimoni ini.. Apa pendapat anda?

Well... Dalam kehidupan seharian, kita sering berhadapan dgn pelbagai cabaran/tugasan yg memerlukan kita membuat pilihan.. Nak atau tidak, kita kene buat pilihan yang bijak.. Dari segi makanan tambahan, bagi saya, memilih jenama Shaklee merupakan langkah bijak utk nutrisi yang lebih baik.. Kenapa? Ia semulajadi bukan sintetik, ia bukan ubat berasaskan dadah.. Dan yg sering saya war2kan.. jenama ini telah berada di pasaran lebih dari 50tahun. Harganya juga berbaloi dgn wang ringgit yang dilaburkan.. Wahhh.. mcm over lak ayat ni.. tapiii. itulah kenyataannya.. hmm.. hanya yang dah cuba makan, faham akan apa yg saya cuba sampaikan.. 



 
Master Azlin Mohd Atan
Call / Whatsapp / SMS : 019-2682709  
Email : azlin.mohdatan[@]gmail.com
COD Shaklee : Shah Alam . Putra Height . Denai Alam . Bukit Jelutong . HICOM

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  

** Testimoni ini adalah pengalaman sendiri dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut. 

Post a Comment

 
Top