0
* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.
selepas 2 minggu mengamalkan Shaklee ni mmg ada terasa perubahannya terasa payudara sentiasa penuh dan berisi.. walaupun selepas menyusu.. biasanya kalau mengepam kita biasa terasa akan kosong payudara tu..memandangkan sy nie direct feed baby consume mengikut sebanyak mana yang dia suka kan... so bila tgk dia sedang menyusu terasa puas& kenyang!
minggu kedua menggunakan  set breastfeeding mmg terasa payudara dah cukup penuh walaupun dah kerap bagi direct feed to aimi.. tp aimi memainkan aje sbb maybe dia dah kenyang... susu keluar memancut2 nyah abis terkena muka aimi dan baju pun sedikit basah...
memercik susu ke muka aimi..hihii sbb dia dah tak nak tp kene paksa minum susu..melimpah aje lah..

Memandang masih tidak selesa sbb sudah terasa mula membengkak...so pg2 bangun ambil keputusan keluarkan susu dgn menggunakan pump...inilah hasilnya ..ni sekali sesi sahaja...alhamdullilah..simpan je susu nie buat stok baru..


Pengambilan ESP juga mmg sgt membantu dalam memberi tenaga yang berpanjangan..so tidak mudah rasa letih..Amalan pemakan setiap breakfast yang che rus amalkan

Kepada ibu-ibu yang sedang menyusu amat menggalakan anda mengambil makanan tambahan supaya dapat menggalakan panghasilan susu dan seterusnya dapat mengelakan rasa letih yang boleh menyebabkan anda rase stress dan seterusnya susu akan drop. 

bagi yang berdekatan area Kajang, Bangi, Cyberjaya
Anda juga boleh berhubung dangan Che Rus untuk mendapatkan produk Shaklee
Email : oreo.702@gmail.com 
HP: 012 3320460
Area : kajang, bangi ,cyberjaya
Blog : http://medela-breastpump.blogspot.com


Berminat? 
Call.SMS :: 019-2682709
Email: azlin.mohdatan@gmail.com

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  

** Testimoni ini adalah pengalaman sendiri dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut. 

Post a Comment

 
Top