2
 17 Disember 2011, Sabtu bertempat di FRIM Malaysia 
company organize HSE Day Away Event
Mereka2 yang terlibat ... 

 Hanya kami bertiga jer...
Gigih momma bawak anak-anak berjungle tracking
abah terpaksa berkhidmat untuk negara

 Adik Ira as usual "dedek" tak lepas... 
pengalaman breastfeed in the jungle... sampai terlelap Dzakirah...
Mencabar tapi seronok...

 Million thanks to Mazatul & kak Mas sebab sudi membantu Damia bertracking
Alhamdulillah Damia tak stop2 & cracking nak dukong or penat
She's enjoy the nature very much



 Sebab jalan agak mencabar kat sini terpaksa dukong Damia..
Maceh kak Mas...

 Subhanallah, permandangan paling indah dalam FRIM
Setiap daun tak bersentuh

Macam-macam ada dalam FRIM, kami berkenalan dengan pokok Tongkat ali & kacip Fatimah... Merasa daun Tongkat ali juga.. sangat Pahit, tapi memberi tenaga... jumpa pokok Tarzan ... nampak tak ada Tarzan sesat tu... ??! haa itulah pokok Tarzan.

Actually kami anak beranak hanya 1/2 way jer... Tak dapat ke Canopy walk sbb yang pasti lebih mencabar... sian dengan kengkawan yang terpaksa layan Damia plak nanti.. so kami terus gie masuk kolam air terjun... yipieeee!!!


 Anak-anak sangat enjoy...

 Kepenatan...
Alhamdulillah sempat masuk kereta sebelum hari hujan...
Next time kita gie lagi dengan abah yer...

Post a Comment

Ummu Mujahid said... December 30, 2011 at 12:26 AM

Yup!mmg bez frim!teringat zaman2 sek men dulu penah jungle tracking gak kat frim smpai canopy walk!mmg enjoy..:-)

Ummi Salsabila said... January 14, 2012 at 4:19 AM

teringin nak bwk anak2 ke sini.wow! hebatnya akak control dua2 sekaligus.kagum.

 
Top