4
Salam Ceria mommies...
Bagaimana hari anda hari ni??? Masih mood bercuti?? Alhamdulillah, dapat juga mengupdate setelah seminggu tak update blog dek kebizian tugas & demam yang melanda.... Terima kasih buat anda yang masih sudi bertandang walaupun tiada update entry terkini dari kami...

Buat ibu-ibu yang masih berjuang dalam perjalanan penyusuan susuibu, teruskan perjuangan anda dengan minda yang Positif dan tambah kekerapan pumping harian anda dengan power pumping. Anda juga boleh mencuba set 3M dalam menyutik superduper booster dalam memberikan sumber tenaga kepada anda seterusnya membantu dalam menghasilkan mood yang lebih bercas posistif dan membantu mempercepatkan penghasilaan susuibu... Dengan jadual makan serta teknik yang betul, tiada yang mustahil... InsyaAllah.

Ikuti pengalaman Nash yang 100% satisfied customer Shaklee yang berpuashati dengan set 3M Euphoria. Ia bukan sahaja membantu dalam perjalanan penyusuannya, malah she gets more. Alhamdulillah...

 Set 3M Euphoria = Set B + OSteomatrix + ESP
* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.
So buat warga Terengganu yang berdekatan dengan Kuala Terengganu, Kemamam & Dungun, kini anda boleh mendapatkan produk Shaklee secara terus melalui supermom Nash... 

Nashratudiniah |Nash
E : lovegreen013@yahoo.com
FB :  Addiniah Nas
HP : 013-9779734
Area : Kuala Terengganu, Kemaman, Dungun

Beliau turut berkongsi kebaikan supplement Shaklee bersama dengan adiknya yang mengalami Resdung yang Kronik.  Dengan pengambilan trial set G Euphoria masalah resdung adiknya turut beransur pulih... Tidur lebih selesa, rasa tersumbat serta kerap bersin dah hilang dan paling best no more jerawat yang besar-besar...



Master Azlin Mohd Atan
Call / Whatsapp / SMS : 019-2682709  
Email : azlin.mohdatan[@]gmail.com
COD Shaklee : Shah Alam . Putra Height . Denai Alam . Bukit Jelutong . HICOM


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  

** Testimoni ini adalah pengalaman sendiri dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut. 

Post a Comment

εïз mummyHaza εïз said... December 28, 2011 at 8:58 AM

Nak sambung Shaklee balik lepas bersalin nanti.. :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said... December 28, 2011 at 5:32 PM

kawan ila nak beli shaklee boleh ke pinjam ID je.. dulu ila perasan mcm ada no ID sekarang dah takde..

Momma Mia said... December 29, 2011 at 7:57 AM

@ MUMMY Haza - selama bersalin nnti dear. Semoga dipermudahkan semua urusan.

Momma Mia said... December 29, 2011 at 7:58 AM

@ Ila - boleh dear. 846141 Azlin Mohd Atan. TQVVM for sharing.

 
Top