4
Testemoni : Loss 4.5Kg in less than 1 month. Ketahui rahsianya!!
Testemoni : Loss 4.5Kg in less than 1 month. Ketahui rahsianya!!

  Tahniah to Cik Areda yang sudah berjaya menurunkan berat badan 4.5kg in less than a month... Mengikut Sue Mohamed , her friend to los...

Read more »

3
Yofer-yofer Hari Raya 2011
Yofer-yofer Hari Raya 2011

Huhu syawal dah abis baru nak cerita tentang hari raya... siapa nak guling2 silakan, momma tak kisah... heheh ni buat tatapan bila berjauhan...

Read more »

0
Wajah bersih dari Freckles @ Jeragat
Wajah bersih dari Freckles @ Jeragat

Dulu saya selalu terfikir betapa ramainya orang sanggup mengeluarkan belanja yang besar untuk dapatkan kulit yang cantik dengan mencub...

Read more »

1
Testimoni ~ Vitamin E Bantu Hilangkan Parut Jerawat dan Licinkan Kulit Wajah
Testimoni ~ Vitamin E Bantu Hilangkan Parut Jerawat dan Licinkan Kulit Wajah

Kepada customers saya yang masih belum join group khas customers Shaklee di Facebook, jangan lupa inform saya ya! Testimoni ringkas "...

Read more »

2
Bila supermommies & anak gadis menggediks @ rumah bos
Bila supermommies & anak gadis menggediks @ rumah bos

Sebelum Syawal berakhir kena upload all cerita raya 2011 buat kenangan nanti... So layan jer gamba yer... jangan rasa nk termuntah lak denga...

Read more »

0
Genius Baby on Board (GBOB) - Sambutan Hari Raya 2011
Genius Baby on Board (GBOB) - Sambutan Hari Raya 2011

Rasanya sudah 4 bulan Damia join Genius Baby on Board Playgroup ... Masa class pertama dulu biasa la malu2... skarang ni ikut mood dia... Se...

Read more »

2
10 Things I Wish I Knew As A Mom
10 Things I Wish I Knew As A Mom

If you could give new moms or moms-to-be one piece of advice, what words of wisdom would you share? Responded with a wealth of practical (a...

Read more »

0
Jom cantik cara Ayu Raudhah
Jom cantik cara Ayu Raudhah

Cantik semua orang nak cantik kan... semua orang pun nak sihat juga kan,... tapi bagaimana nak cantik tapi sihat???  Jom cantik car...

Read more »

1
Tips Fattabiouni : apa nak buat bila stuck dalam traffic jam???!
Tips Fattabiouni : apa nak buat bila stuck dalam traffic jam???!

Sejahtera to all  gorgeous ladies & super mommies!!! Semoga hari ini lebih ceria & lebih baik dari minggu2 lepas... Sesiapa yang da...

Read more »

1
Berpantang dengan supplement Shaklee
Berpantang dengan supplement Shaklee

Selama hampir 9 bulan bersama Shaklee, salah satu impian terbesar saya ialah mahu Berpantang dengan Supplement Shaklee... Kenapa? Kerana s...

Read more »

0
Jika anda... Mudah stress, kejang, sembelit, keletihan... Ibu mengandung, ibu menyusu, seorang wanita, punya masalah berat badan..
Jika anda... Mudah stress, kejang, sembelit, keletihan... Ibu mengandung, ibu menyusu, seorang wanita, punya masalah berat badan..

Bagi anda yang mempunyai masalah sembelit, berikan diri anda peluang menikmati kesihatan yang lebih baik dengan Ostematrix Shakle...

Read more »

0
Testimoni ~ Zat Besi, Susu Ibu dan Berat Anak yang Ideal
Testimoni ~ Zat Besi, Susu Ibu dan Berat Anak yang Ideal

Credit   Breastfeeding anywhere.. everywhere Masih teringat 4 tahun dulu....masa Nasa masih dalam pantang. Waktu tu bulan ra...

Read more »

6
Kami kehilangan MakTok'
Kami kehilangan MakTok'

20 Sept 2011, Selasa - Kami menerima berita bahawa Maktok sudah meninggal dunia. Maktok adalah nenek sbelah abah mia & ira... so maktok ...

Read more »

6
Penawar dikala Kepenatan
Penawar dikala Kepenatan

Bagi mengatasi kepenatan melaksanakan tugas-tugas seharian sama ada di rumah mahupun di tempat kerja, bolehlah jadikan petua yang diajar ...

Read more »

3
Kami sekeluarga dipenjarakan
Kami sekeluarga dipenjarakan

Kami sekeluarga yang dipenjarakan nantikan cerita lanjut kami minggu ini Alhamdulillah anak-anak tak trauma cuma duk asyik nak ajak jalan j...

Read more »

0
Sering demam atau flu? asma? 5 sebab anda perlukan Nutriferon Shaklee
Sering demam atau flu? asma? 5 sebab anda perlukan Nutriferon Shaklee

Demam...Selesema..Batuk... virus H1N1, Bakteria, Kuman, Penyakit berjangkit, ... semua ni bukan perkataan baru... Dan apa pula tugas si...

Read more »
 
 
Top