6
1st January 2012 :: Bufday Abah

 Mia :: "Adik jom tiup sesama..."

 Ira :: "Kenapa tak padam pun, kakak??"

 Ooooo bufday siapa sebenarnya nih??

 My beloved King and Princess

fuhhhh...

***

12 February 2012 :: Bufday Momma

Terbaik aksi makan dari anak-anak...

Ira :: "say aaaaa Momma..."

Momma :: Say aaaaa Mia.. "

MommaMia :: "Bagaimana?? Seronok tak aksi kami??"

Damia dengan aksi posingnya, manakala Dzakirah dengan aksi makannya
memang geram momma tengok... kan (^_-)


Post a Comment

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said... March 5, 2012 at 3:59 PM

hehehe..anak2 la yg paling srnok..
sama la mcm anak2 eija, x kira besday siapa, diorg yg lebih teruja lebih2 lagi part nak tiup lilin..

nur said... March 5, 2012 at 11:20 PM

saya tgk pun geram dg aksi dua beradik ni... happy belated birthday alin :)

wan nurul hezrina said... March 6, 2012 at 8:10 AM

kira mcm diaowg yang punya buzday=)

Momma Mia said... March 6, 2012 at 10:09 AM

@ eja - a'aah kan, tu sbb kena gak buat n3 ni walaupun dah basi...

Momma Mia said... March 6, 2012 at 10:10 AM

@ Kak Nur - Million thanks kak Nur. cam nak gheget kan kak...?? heheh

Momma Mia said... March 6, 2012 at 10:11 AM

@ Nurul Hezrina - heheh tu la pasal kan. actually kita tak sambut pun takpe as long mereka happy tu dah kira seronok celebrate...

 
Top