0
Bismillahirrahmanirahim...

As Salam semua...Bagaimana cuti sekolah anak anda... Since anak dah bersekolah walaupun tadika jer kira tempias ler skali kan.. so harus gie cuti-cuti Malaysia kan? Kebetulan ada weeding sedara terdekat so kami menyelam sambil bercuti skali ke Penang... So trip ke-3 buat Damia dan ke-2 buat Dzakirah. Holiday kami yemba2 dulu boleh refer sini  2011 & 2009.

Trip kali ni sangat best sebab misi mencari makanan yang sedap-sedap disamping terjah tempat yang asyik tak dapat dikunjungi 2 tahun lepas... berjaya. cer teka ???

 Yup yup
Bukit Bendera...
Akhirnya sampai juga kami

 Perkhidmatan kabel car yang terkini
sangat laju yer
5 minit jer dah sampai ke puncak
sampai-sampai..cuci-cuci mata tetiba perut berkeroncong.. so
kita makan duluuuu...



Lihatler ais kacang yang menggunung itu...
yum yum...
Alhamdulillah...

Dah kenyang, its time jalan-jalan
So melawat Taman Burung
macam jenis burung ada...


Pastu ke puncak
Main-main jap kat Taman mainan 
yang best para bapa melayan anak-anak & cucu-cucu

  
posing wajib atas Meriam tuh
dulu kecik-2kecik pun pernah bergambo disitu...


 Lepas tuh gie melawat Masjid
Bersih masjid dia... alhamdulillah 
tengok ada abang sapu-sapu kat tangga masjid tuh... besar pahala abang tu.

Kat sini ajar Damia menabung kat Tabung Masjid
Alhamdulillah Damia seronok sangat
siap ajak atok menabung skali... 


 Jalan-jalan turun puncak
Damia bantu pimpin tangan atok & nenek...
good gal la kakak (^_-)

Otw nak turun tetiba adik mintak "dedek"
so aksi wajib...
Breastfeeding kat puncak Bukit Bendera

Precious \o/
Alhamdulillah kami masih gigih berusaha sama-sama untuk menjayakan misi 2 tahun




 Semua atas tuh Cinta hati momma tau \o/
Mereka semua adalah jiwa & raga momma
kekuatan momma untuk terus berusaha
Terima kasih buat mama & baba serta abang atas segalanya
momma sayang kalian semua...
mmmmmmuuuahhhhh








Post a Comment

 
Top