2
Bismillahirrahmanirahim...

Alhamdulillah alhamdulillah... tinggal 2 hari lagi... di minggu-minggu terakhir ni dak tecik Dzakirah ni tak moh dah minum susu EBM momma dari botol nak direct feed jer... Slalu minum tak abis. Penat momma mengepam sayang... hehehe takpe momma akan tetap "degil" gigih mengepam tendum pumping dengan sayang yer....

 Alhamdulillah hasil tendum pumping kami mlm smlm
Masih cukup yer... 
3x mengepam tendum pumping sehari 
camni la momma dapat diakhir fasa ni

Jom layan aksi budak yang nak grad ni juga...
semakin genius mengacau si kakak sampai sanggup gigit badan kakak Damia...
heheh sian kakak dah kena buli skarang
adik kena sayang kakak Damia tau!!!

".. breastfeed baby memang akan camni tau... "




Post a Comment

Nad @ MamaZakwan said... March 29, 2012 at 10:40 AM

congrats! :)
tak sabar nak dpt phd jugak utk 2nd baby ni
masa abg zack dh dpt dah, hehe

CheRus said... March 29, 2012 at 1:30 PM

wahhhhhhh..alin dah dapat PHD ..suke2....congrats!!

 
Top