2
Alhamdulillah.. alhamdulillah... Damia skarang dah tak nangis lagi bila momma hantar gie school... Kakak Damia good girl laa... She more happy now sebab no more day care so ada masa untuk yofe-yofe dan guling-guling dengan adik Ira...





 Enough for today wordless wednesday yer..
gie sambung buat kerja semua
semoga hari ini lebih baik dari semalam....


Post a Comment

eray said... March 21, 2012 at 4:17 PM

wah comelnya...tak sabar juga nak tunggu tahun depan..insyaallah kakak rayna g skolah.

mia school kat mane?

Momma Mia said... March 22, 2012 at 10:00 AM

@ Eray - sabar2 waktunya akan tiba sis... cabran nyer siap ler... bagaimana nk pujuk bila anak tak nak bangun tido.. bila anak takmo gie school... hehe macam u.

Mia school kat shah alam jer

 
Top