3
Bismillahirrahmanirahim...


Rentetan entry "SAYA TAK NANGIS LAGI..." Alhamdulillah... kini Damia semakin pandai berdikari. Sekarang momma tak payah hantar Damia sampai ke Kelas. Kebiasaan momma kena parking diluar sekolah & jalan bersama-sama Damia ke kelas... Sekarang tidak lagi. Momma boleh drop by jer Damia kat Depan Main entrance door... Ada teacher akan tunggu and tolong pastikan Damia masuk ke Kelas... 

Kalau dulu siap cakap Mia tak nak masuk... Sekarang siap remind momma masuk dalam tau... Alhamdulillah... alhamdulillah... Hanya 3 bulan jer untuk train & develop her confident level. Momma so proud of you la kakak Damia \o/ mmmuaaahss


Moral of the story ::
"Life is a boomerang. In order for us to be happy, we have to make others happy. What we want for our self, we give to others first. In other word, what we give is what we get, and we cannot give what we do not have."
# To be successful, we have to make others successful.
# To be happy, we make others happy.
# To be healthy, we make others healthy.
Three principles of life.
1. Have
2. Give
3. Get

Have good, give good, get good. So if we get bad, it means that we have given bad and we can only give bad if we have bad inside us. Hence, to have a good life, work at developing goodness in our heart and start giving love and kindness, peace and joy - Prof Dr. Muhaya
 now semua nak buat sendiri hinggakan si adik Dzakirah turut jeles u
adik pun nak buat sama cam si kakak...
u r an inspiration dear >_-

Post a Comment

MissRhana said... April 12, 2012 at 10:46 AM

clever damia !! :)

ibuhebat said... April 12, 2012 at 10:56 AM

Big girl dah dia :)

Bonda Adam said... April 18, 2012 at 9:01 AM

good girl damia..how old is she now? 4 thn ke?
my adam should go to tadika as well tapi dia belum lg berjaya di potty train :(

 
Top