0
Tajuk entry kali ni tak bleh blahh sbb kepanasan ABBH masih terasa... Congrat buat abang AA. Semoga terus success \o/ ... Itulah hakikatnya. Berkat tak pernah putus asa, AA meletop... 

Congrat buat abang AA. Semoga terus success \o/

ok tu citer ABBH dengan AA,  skarang nak kongsi plak info kenapa ESP Shaklee ni popular sesangat.... Maner tau lepas ini anda pula tergerak hati nak VOTE cuba ESP juga.. kan.. ? kan ..? 

Apa itu ESP ??
ESP ialah PROTIEN. Kenapa protien penting bagi tubuh badan kita ?? ... sebabnya
Protien adalah makanan terpenting untuk badan kita. Tubuh badan kita terdiri daripada protein seperti tulang, kulit, rambut, otot-otot, organ-organ, plasma, antibody, enzim, hormone, haemoglobin dan sel-sel. Manakala sel-sel di dalam tubuh badan kita bergantung kepada protien untuk menjalankan fungsinya seperti Membina sel-sel baru, Menggantikan tisu-tisu badan yang lama@tua dengan tisu-tisu yang baru, Menggantikan tisu-tisu yang rosak @ cedera dengan tisu-tisu yang baru.

APA yg BEST tentang ESP SHAKLEE ??
  1. Sumber “Protein Lengkap” dengan 9 amino asid penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan dan sukar diperolehi dari diet seharian.
  2. Berasakan tumbuhan (non-GMO soya) yang semulajadi rendah lemak dan bebas kolesterol.
  3. Terbukti secara klinikal dapat mengekalkan tenaga berjam-jam lamanya untuk kehidupan yg aktif... sesuai dgn namanya ENERGISING.
  4. Membantu mengekalkan kepejalan otot, pemulihan tisu badan dan fungsi enzim dan hormone yang sempurna. 
  5.  Membantu mengekalkan paras gula yang normal dalam darah. 
  6. Kandungan lemak dlm ESP sangat minum iaitu (1gm) Dan Tanpa laktosa di mana kadar penghadaman yang tinggi dan diserap terus ke dalam darah. 
  7. Paling penting tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna dan pengawet 
  8. Mengandungi 5 vitamin B, 2 mineral dan 8 gram karbohidrat untuk tenaga.
Kelebihan ESP ??
  1. Menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri
  2. Bantu hilangkan parut jerawat di muka
  3. Memberi tenaga berpanjangan menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih
  4. Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur
  5. Cepat kenyang dan membantu dalam pengurusan berat badan.
  6. Menyokong kesihatan imunisasi badan
  7. Mengawal paras kolesterol dan menyokong kesihatan jantung dan prostat.
  8. Membantu penyerapan vitamin dengan lebih baik berbanding mereka yg tak ambil bersama ESP.
Ada yg tanya kalau nak ambil vitamin jer tanpa amik ESP boleh?

>>Esp bantu sihatkan sel. Sel yg sihat dpt serap vitamin lain yg awak amek tu dgn lebih baik. Kalo sel tak sihat, vitamin amek masa lebih lama utk diserap dan efektif. Sbb tu saya suggest amek esp skali... Kenapa esp shaklee, psl ianya confirm bersih selamat non gmo.. Kalo beli homemade soya pun tak seasli esp. Bonusnya kulit gebu, anjal<< renung2kan...

Jom kita ber"ESP" untuk dapatkan BONUS kulit muka cantik, halus, gebu dan anjal... maner tahu bleh dapat kulit cantik cam Anuar Zain, umur dah masuk 40-an tapi muka still baby facekan... apalah rahsia abang Anuar Zain tuh kan??


Post a Comment

 
Top