2
Bismillahirrahmanirahim...

Tahukah anda apa makna "FAMILY"?? Damia skarang selalu kata F.A.M.I.L.Y siapa tah ajo... but i like !!
"F.A.M.I.L.Y = Father and Mother, I love You....  "
Alhamdulillah, pandai la anak momma skarang... mulut pun semakin kuat membebel... pepandai jer jawap ".. baik makcik..." or "... ok bos" apabila kene sound dengan momma... geram \o/


kini masuk 4 bulan Damia dah bertadika... Since dah bercampur dengan kawan2 & asyik main kat taman dalam cuca tak menentu... So bagi menguatkan imun sistem Damia, momma konsisten memberi Damia Melashake bercampur susu + 1 biji Omega setiap hari...  
Ini lah favorite momma ... mmg ramai customer2 momma yang belikan vitamin utk anak masing-masing. Vitamin lengkap untuk anak2.. Ia berfungsi menampung mana yg kurang, melengkap2kan mana2 nutrisi yg tak lengkap. Alhamdulillah, puas hati dengan perkembangannya... Hasilnya bukan dalam sekelip mata.. Seperti bayi, bukan membesar sekelip mata. Begitu juga kesan makanan tambahan kanak2...


So jom sihat satu keluarga!


Bagi ibu-ibu menyusu pula, Jika anda ada kekangan untuk beli ESP Shaklee, boleh dapatkan Meal Shake.

Apa dia meal shake? Ianya adalah Protien + Multivitamin yang lengkap.


So bagi yang nak order vitamin penyusuan, anda boleh membeli fullpack vitamin B, C, Ostematrix dan M
eal Shake. Tak perlu amik vitalea dan ESP kerana ia telah digantikan dengan Meal Shake! Dapatkan harge super-duper ekslusif hanya dari Alin yer... Semoga membantu...


Berminat? 
Call.SMS :: 019-2682709
Email: azlin.mohdatan@gmail.com

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  

** Testimoni ini adalah pengalaman sendiri dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut. 

Post a Comment

teratak hati said... April 3, 2012 at 6:21 PM

macam menarik set penyusuan tu..tapi blm trfikir nak ambil supplement..produk shaklee ni mahal kan?

Momma Mia said... April 4, 2012 at 9:19 AM

@ teratak Hati - hai sis. produk shaklee sgt berpatutan harganya... boleh PM & bgtau brape ur budget and kami akan bantu to meet ur budget, insyaAllah.

 
Top