2
Bismillahirrahmanirahim...

 Minggu ni asyik nak buat art jer... kalo tak dapat mau dirayu sehingga menangis & tak mau tidur dibuatnya... smalam mlm ke-3. Pagi-pagi masa gie sekolah dah request nak buat art utk momma for mothers day... macam-macam coletehnya tentang apa yang nak dibuat. Berbunga-bunga momma mendengarnya... sejuk perut ni yang melahirkannya.

Maka bila tiba malam, tanpa leka tepat jam 9 dah request ajak naik atas masuk bilik dia utk buat art... takmoh buat kat tempat lain hanya dibiliknya sahaja yer... makan layan la... As requested Damia nak color Red & purple... Since ni nak buat hadiah tuk momma so momma biorkan jer dia buat apa sahaja dengan adiknya tu, selagi keadaan terkawal...

Inilah hasilnya... tadaaa. Agak2 apa yang kengkawan faham dari art Damia tuh... Dalam sungguh maksud nya tau...

"Untuk momma...
BIG HEART from Damia hanya utk momma
momma always kat hati mia. thank you momma..." 
itulah katanya

huhu.. i'm so touch sesangat... 
pandainya anak momma ni express her feelings
momma sayang sangat kakak Damia

Ya Allah, panjangkanlah umur anak-anak ku ini, 
 terangilah hatinya, 
teguhkanlah imannya, 
bagusilah amal perbuatannya, 
 lapangkan rezkinya, 
dekatkanlah menuju kebaikan, 
jauhkanlah dari keburukan...
 
Ya Allah, kabulkanlah doa ku ini, 
agar anak ku menjadi anak yang soleh dan soleha, 
yang senantiasa taat kepadaMu dan berbakti kepada kedua orang tuanya”
Amin ya rabbal ‘Alamin

Post a Comment

Liza said... May 11, 2012 at 4:28 PM

Wah, Damia ada bakat... :) Happy mother Day, Mommamia..

 
Top