6
Bismillahirrahmanirahim...

Seperti dijanjikan jemput layan aksi kami berfamily day... most of the time berada di kawasan air so tak byk amik photo yer sbb takut kang berendam plak HP/camera dlm kolam... Overall Gold Cost Morib ni kira ok laa dlm 7.5 bintang dr 10... bilik 1st class, ada jakuzi besar (gambo pun tak dan nk amik)... water park pun best.. cuma tang bab makan agak kureng sket sbb byk cik "L" masa kami kat sana tuh... Alhamdulillah semua ok. Kami stay hanya 1 mlm jer...

Water park dekat, turun lif dah bleh terus terjun

 Damia masuk coloring contest... 
Banyak improvement her coloring skill ni sejak gie school 
sungguh-sungguh dia color tau..
menang hadiah saguhati.. pencil color ... ok la

 Sementara warga hasil bersukaneka, kami anak beranak main pasir 
sambil hirup udara segar


 yang dinanti-nantikan...
sejak sampai asyik ajak nak masuk kolam jerrr...
akhirnya after check-in, its terjun kolam time
Kami hanya keluar dari kolam bila si lil Dzakirah mintak dedek... 
BF dikolam renang?? huhu cabaran tuh
mudah naik bilik jer..
rasanya belum ada lagi baju renang menyusu kan??

 Aksi mother's day
hihi..

 
 Aksi wajib sebelum check-out
posing2 atas katiil

 Happy Family
Semoga kami sentiasa dalam rahmat & redha Allah
~amin~

Post a Comment

hanalicious said... May 16, 2012 at 9:35 AM

wah.. bestnya. kebetulan baru je book bilik utk jumaat ni kat MGC tu, dah jumpa review yang best. :)

adianiez AIDA said... May 16, 2012 at 10:15 AM

akan pegi nih! nampak menarik...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said... May 16, 2012 at 2:04 PM

nak pergi sendiri mmg mahal.. ila tgok rate dia..mmmmm..

Momma Mia said... May 17, 2012 at 9:01 AM

@ hanalicious - selamat meng"enjoykan" diri & berendam yer

Momma Mia said... May 17, 2012 at 9:02 AM

@ Aida - gie jgn tak gie dear...
compare nk ke sunway better gak kat morib tu sbb ada tempat teduh dlm kolam tuh walaupun u nak mandi kul 3 ptg... so tak ler gelap nnti.. heheh

Momma Mia said... May 17, 2012 at 9:03 AM

@ ila - heheh tu la org kata mahal... siap baik ada org tolong bayor kan... skali skala.. walupun 1 mlm kira ok gak

 
Top