7
Bismillahirrahmanirahim...

Alhamduillah... syukur ya Alllah, tiada diduga  satu demi satu impian tahun lepas tercapai sudah walaupun sekadar membuat Shaklee as part time biz. Million thanks buat semua teman-teman muslimah yang jelitawan ~ tak kira my beloved customers, frens & family yang sentiasa memberikan sokongan dan dorongan sepanjang 1 tahun 7 bulan bersama Shaklee. 


Shaklee National Conferences 2012... mencatatkan seribu satu makna buat diri Alin sekeluarga dalam mengejar impian yg "satu" ~ WAHM sebelum anak-anak mula bersekolah. Syukur alhamdulillah, mintak satu, Allah beri 3. Tahun depan, moga Allah makbulkan doa saya utk naik pentas amik award bersama-sama suami & anak-anak serta melihat anak-anak didik shaklee saya, menggapai kejayaan di atas pentas National Conference 2013. Buat anak-anak didik shaklee 
"... Have faith in yourselves, Have faith in whatever you do, and most important have faith in Allah !! kerana Allah Maha Pemberi dan Maha Mengetahui apa yg terbaik buat hamba2Nya... Apa jua yg kita sedang lalui, sentiasa ingatlah bahawa Allah sentiasa bersama kita.. U CAN DO BETTER THAN ME... "
 Award ni hanya sebagai satu "CHECKPOINT" utk perjalanan yg masih jauh 
 CHECKPOINT utk ... 
sentiasa muhasabah diri, merehatkan diri di R&R, 
men"ALARM"kan diri agar tidak lupa diri & tanggungjawap terhadap suami, anak-anak, keluarga, kerja & ummah
merenew & merangka target
mendidik & mengingatkan anak-anak didik shaklee

 Bersama Master Sifu yang banyak memberikan tunjuk ajar & dorongan
Million thanks dear... mmmuuaaahh 


 Bersama Bradford Richardson, Presiden Shaklee International serta
Puteri anak didik shaklee... see u next year dear atas pentas, 
turn we ouls - mia, ira, alia & adam melambai-lambai dari bawah pentas for u :)

Bersama sebahagian teman-teman adik-beradik sideline & anak buah 
yang sentiasa memberi sokongan sebagai sebuah keluarga...
Ya Allah Engkau peliharalah ikatan ukhwah kami & permudahkan perjalanan kami menjadi muslimah yang berjaya didunia & diakhirat ~ amin


apa?? Dah ramai sangat orang yang menjual Shaklee. Boleh ke nak survive?

Jawapannya : BOLEH
InsyaAllah tiada yang mustahil jika ada CIKGU yang betul serta SUPPORT GROUP yang tepat... Utk berjaya, pilihan ditangan kita. Cikgu/coach hanya sebagai penunjuk jalan. Dan yang paling penting letaklah sepenuh pergantungan kita kepadaNYA.. kerana sesungguhnya Allah adalah sebaik2 penolong !! 
 
2-3-4 angka pendapatan dari bisnes Shaklee ini, samaada secara part time ataupun full time boleh anda nikmati TETAPI ianya bukanlah sekelip mata datang bergolek, NAMUN, ianya juga tidaklah mustahil !!! Dimana ada kemahuan disitu ada jalan \0/

Kepada yang berminat untuk menjadi ahli, boleh e-mail ke azlin.mohdatan@gamil.com.

Post a Comment

Ainul said... June 21, 2012 at 11:02 AM

Tahniah kak.doakan saya pun blh jd mcm akak :)

Cery said... June 21, 2012 at 11:27 AM

INsyaAllah.. cery percaya alin jadi MASTer next year... bukan tu sahaja.. ALin berpeluang membantu ramai disana mengejar impian mereka. sebagaimana u dah buktikan kat diri u sendiri..
all d best dear

Momma Mia said... June 22, 2012 at 3:36 PM

@ Ainul - InsyaAllah Ainul pun PASTI BOLEH. yakin & bersangka baik dgn Allah yer.

Momma Mia said... June 22, 2012 at 3:37 PM

@ Cery - **hug** million thank laling. u r the best

Momma Mia said... June 22, 2012 at 3:38 PM

@ wan nurul & teratak hati ~ terima kasih dear. thanks gak for all uolssnya support kat alin. semoga kalian sentiada dlm pelihara allah di dunia & akhirat. amin

 
Top