3
 Bismillahirrahmanirahim...
 

Alhamdulillah, tepat 8.52am , 13 Sya'aban 1429 bersamaan 14 Ogos 2008, dengan 4-5 kali meneran, Damia selamat dilahirkan. Doktor kata baby kene vaccum sbb kepala dia dah senget sket masa nak lahir. Tuhan sahaja yg tau macam mane perasaan dikala itu… speechless!! dah ler sorang dlm labour room... Alhamdulillah semuanya selamat. Kisah kelahiran Damia boleh rujuk SINI.


Alhamdullilah dah 4 tahun kami bergelar mama & abah... syukurnya kerana Allah masih memanjangkan usia setiap ahli keluarga kami. Semoga Allah sentiasa melindungi & merahmati keluarga kami, Amin!!

Terasa baru smalam jer Damia berjalan...
bermain bedak satu rumah
main sembur-sembur dekat muka momma
 hahah.. melampau kan
priceless sangat moment2 ni... syukur ya Allah

  
Doa momma ...

"Semoga Damia membesar menjadi anak yang soleha, sihat, ceria & dimurahkan rezeki selalu... sayang momma, Abah & adik selalu tau!! Sentiasa doakan momma & abah yer!! Kami sayang Damia.... mmmuaaahh"

” Ya Allah, panjangkanlah umur anak kami ini, terangilah hatinya, teguhkanlah imannya, bagusilah amal perbuatannya, lapangkan rezkinya, dekatkanlah menuju kebaikan, jauhkanlah dari keburukan.
Ya Allah, kabulkanlah doa kami ini, agar anak kami menjadi anak yang soleha, yang senantiasa taat kepadaMu dan berbakti kepada kedua orang tuanya”
Amin ya rabbal ‘Alamin

Post a Comment

SuZiE said... August 14, 2012 at 2:56 PM

ha.. dekat sgt ngan tarikh lahir anak saya Ainin Sofiya.. 10/08/2008 .. nway Happy Birthday...
Alin.. terasa semakin dewasa (tak nak guna perkataan tua..hihi) kita ,bila anak cepat je membesar kan...

CheRus said... August 14, 2012 at 9:07 PM

Happy birthday Damia yg bam2 itu....:-D

Momma Mia said... August 15, 2012 at 9:19 AM

@ suzie & che rus - gizillion thanx aunties... terasa cepat kan?? rasa nak jer maintain umur ni lelama sket :)).

 
Top