0
Bismillahirrahmanirahim...
 
Assalamualaikum sahabat semua...
Bagaimana sambutan raya anda semua?? Semoga raya kali ini begitu bermakna buat anda semua... semua dah timbang ker berat masing2... pasti ada yang menyusut beratnya kan semperna Ramadhan.. apa 4 kg?? wowieee... 
 
Tapi tahukah anda ada juga yang dah NAIK MENDADAK  6kg selepas 4 hari beraya "SAKAN" dengan ketupat rendang - macam2 rendang ada; daging ada, kambing ada, kuda pun adaaa. Tak ketinggalan dengan gulai kawah, ditambah dengan kek dan minuman bergas pasti tak ketinggalan masa berkunjung berhari raya... MasyaAllah.
 
But NO worries Its time to Shape up, shape up !! 
I LIKE TO SHAPE-UP !! SHAPE UP... bagi yang mahu menguruskan badan, dan membuang lemak raya yang berlebihan... BERTINDAK SEKARANG !! 
 
Kebaikan program ini ialah ia menjadikan badan lebih ramping dan langsing, lebih bertenaga, lebih berkeyakinan dan meningkatkan kesihatan secara menyeluruh... Yang ni produk favourite customer2 Alin yang ingin melangsingkan badan...
 

Cinch Shake Mix mengandungi serat yang tinggi dan membantu untuk rasa kenyang. Bukan itu saja, ia mengandungi nutrisi yang lengkap untuk menjaga kesihatan. Rumusan proprietary-nya diperkaya dengan Leucine™ iaitu asid amino yang memberi isyarat kepada badan supaya memelihara otot semasa proses pengurangan berat badan. Dalam kata lain, leusina dalam Cinch™ Shake membantu menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot. Pendek kata, berat dengan otot bukan berat dengan lemak... 
2. Lecitin 
ia bertindak mengemulsikan lemak (ayat simplenye..ianya memecahkan lemak). Tahukah anda ?? Lecitin mampu membakar lemak lebih cepat jika disertakan dengan senaman yang bersesuaian... 
3. Cinch Tea 
campuran teh-teh terpilih iaitu teh merah, teh hijau dan teh putih. Memberi tenaga dan rendah kalori.
4. Herb Lax 
the most effective, gentle colon detox and cleanser.


Berminat? 
Call.SMS :: 019-2682709
Email: azlin.mohdatan@gmail.com

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Post a Comment

 
Top