4
Bismillahirrahmanirahim...

Alhamdulillah, walau dah 2 minggu berlalu.. masih terasa keseronokan Percutian 5 STARS TRIP yg ditaja sepenuhnya oleh Shaklee... ni reward hasil convention point last year.. Alhamdulillah. kami stay di Westin Spa & Resort, Langkawi... 

 
Shaklee menawarkan 3C ~ CASH, CAR BONUS & CONVENTION dalam & luar negara... Tahun depan ada rezeki, In shaa Allah kita ke UMRAH & ISTANBUL pula >__<

Menarik kan? Percutian 5 STARS ini 100% ditaja sepenuhnya oleh Shaklee... Penerbangan MAS pergi balik, makan minum breakfast hingga dinner & jalan-jalan pusing Langkawi. Semua by Shaklee...
Anda hanya bawa badan & duit belanja untuk shopping je.
  

 

 Bilik kami

 View dari beranda bilik kami... 
SubhanaAllah cantik sungguh ciptaan Allah

 View from Main pool

 Ocean Rock pool

 Nite View
SubhanaAllah

 We enjoy so much our stay at 
The Westin Langkawi Resort & Spa
Thanks you Shaklee

p/s : more picture soon

Berminat untuk join our biz group SHAKLEE JUTAWAN ~ S-MOMMIES ?? 

Kami mempelawa anda yang KOMITED untuk bersama kami berkongsi kebaikan nutrien Shaklee di samping menikmati ganjaran kewangan 3 C Shaklee secara part time mahupun fulltime bersama group Ukwah biz kami !!

Menjana pendapatan 3-4-5-6 angka kini BUKAN MUSTAHIL dengan Shaklee. 


Details Order/Info, Please PM
♥ Call.SMS.Whatapps :: 019-2682709 (Alin)
♥ Email: azlin.mohdatan@gmail.com

Post a Comment

εïзmummyHazaεïз said... December 15, 2012 at 10:34 PM

Subhanallah percutian yg mendamaikan... Rasa minat. ..

Momma Mia said... December 17, 2012 at 9:20 AM

@ mummy Haza - kan?? anak2 pun sronok sangat. ajak lagi g umah kat situ.. hihi

auda said... January 21, 2013 at 3:44 AM

Assalamualaikum. ..bley saya dpt product details n how to be part of ur team? T&C applies?

Momma Mia said... January 25, 2013 at 11:16 AM

@Auda - dear please SMS me at 019-2682709 or email to azlin.mohdatan@gmail.com or msg FB alin yer sbb alin tak bleh pm to ur profile.

thanks

 
Top