0
Bismillahirrahmanirahim...

Tahukah anda, VITAMIN A, ASAS BAGI KULIT !!! diperlukan utk menjamin kulit & rambut yang sihat... Tanpa vitamin A yang mencukupi, kulit anda akan menjadi kering & kasar, terutama dibahagian siku, lutut, punggung & bhgn belakang tangan atas.

Tapi Vit A apabila disimpan di dalam badan di dalam kuantiti yang tinggi akan menjadi SANGAT TOKSIK??!

Sebaliknya, Beta Carotene sangat selamat di dalam badan kita walaupun di dalam kuantiti yang besar! Suplemen Beta Carotene yang baik perlu mengandungi lebih kurang 5000 IU Vitamin A - ini adalah dos yang disarankan!

Dalam beberapa kajian, paras Beta Carotene yang tinggi di dalam badan telah menunjukkan perlindungan kepada pertumbuhan sel kanser di sekurang-kurangnya 10 lokasi badan kita. Kelenjar "thymus" bantu mematangkan sel melawan-penyakit "T" di dalam sistem imun kita. Memandangkan Beta Carotene mempunyai peranan kepada kesihatan "thymus", Beta Carotene di anggap sebagai menstimulasi imun!


Jom bertukar kepada Shaklee CarotoMax (dahulunya dikenali Beta Carotene) - sumber ProVitamin A yang dijamin selamat ! \O/ Dapatkan Shaklee CAROTOMAX, sumber proVitamin A yg selamat untuk membantu sel kulit sentiasa muda & kelihatan muda !!

CAROTOMAX menawarkan karotenoid semulajadi yang berasal daripada buah-buahan pokok kelapa sawit dan alga dunaliellasalina untuk:
  • Memelihara kesihatan yang baik. *
  • Membantu mengekalkan tumbesaran, penglihatan dan pertumbuhan tisu. *
  • Membantu dalam memelihara kesihatan kulit dan selaput lendir. *
Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.  

PM utk harga mampu milik.

Post a Comment

 
Top