3
Godek2 handphone terjumpa gambo art Da vince Mia yang masih belum mommma Share dlm blog nih... Sejak dah school pandai anak momma buat portrait art... jom saksikan hasil tangan seni Damia...

Cuba teka siapa ni ??

 Haha.. mia kata ni la momma...
bila tanya ngapa momma botak??
mia kata tak pandai lukis tudung momma
:)


 Ini pula gambar adik & abah...
siap cacak rambut abah 
hencem kan??


Ini pula wall art di rumah
betul2 kat area ruang tamu 
tak jumpa kertas agaknya waktu tu... tapi idea mencurah2...
macam2 ado...  hihihi kiut !!!
Masih ada lagi kat rumah tuh... 
sesiapa datang nnti jangan lupa tatap gambo ni dinding tau...


Precious moment anak2 yang sedang membesar... Thank you Allah atas kesempatan yang Engkau berikan ini... Alhamdulillah.

Post a Comment

Liza said... March 13, 2013 at 11:40 PM

Wah..comel jer ayat mak damia ni. Masa anak Lia conteng dulu, mengamuk lIza. Kena ubah cara macam Alin nampaknya. huhu...

siti norsarah Aminuddin said... March 15, 2013 at 5:03 PM

Bagusnye Alin boleh cool bila anak conteng dinding..kena belajar ni ilmu bersabar. kalau sarahdah naik antu dah :)

Momma Mia said... March 19, 2013 at 10:33 AM

@ liza & Sarah - hmm benda dah jadi... nenek dorang bising gak.. tapi sebab kiut jer... biar jer la selagi tak sakit mata memandang...

 
Top