3
 Bismillahirrahmanirahim...
 
Alhamdulillah tepat 8.54pm smlm, Dzakirah genap 3 tahun.  Dah besar anak momma nie... semakin petah bercakap & panjang akalnya. Pengalaman bersalinkan lil Dzakirah secara c-zer memang satu pengalaman yang sangat berbeza compare dengan akak Damia... 12 jam contraction, dah bukak 10cm tapi baby tak mau turun... kin sebab kepala besar & masuk tak betul dalam kantung, so terpaksa le c-zer... Kisah kelahiran Dzakirah boleh rujuk SINI.
 

Hanya kek angry bird yang dapat momma jumpa... ikutkan last minute wish masa balik dari kampung lil Dakurah request kek Mermaid... Adeh memang susah nak cari unless kene tempah 2-4 hari lebih awal...


Posing dengn best buddy.. 
akak Damia... terbaekkk
 

Hasil rembatan momma setelah mendpt approval from abah... bag hello kitty boleh tarik... permintaan bufday gal masa kami travel ke sabah bulan lepas lagiii... siap posing2 sambil tengok tv.. tak tahan u.
 


Alhamdulillah bonding antara mereka cukup kuat... mmmuuahhh sayang kalian berdua !!!
” Ya Allah, panjangkanlah umur anak kami ini, Dzakirah & Damia.. terangilah hatinya, teguhkanlah imannya, bagusilah amal perbuatannya, lapangkan rezkinya, dekatkanlah menuju kebaikan, jauhkanlah dari keburukan.
 
Ya Allah, kabulkanlah doa kami ini, agar anak kami menjadi anak yang soleha, yang senantiasa taat kepadaMu dan berbakti kepada kedua orang tuanya”
Amin ya rabbal ‘Alamin


Post a Comment

nurbijen said... April 4, 2013 at 1:07 AM

Happy birthday Dzakirah.. Kejap jer anak2 kita dah tiga tahun :)

Momma Mia said... April 4, 2013 at 11:43 AM

@ Thankx kak nur... a'aahh kejap sangat rasa.. tak puas main lagi bersama nih...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said... April 4, 2013 at 5:50 PM

Happy Belated Bday Dzakirah..
kek angry bird pun cantik jgk..

 
Top