4
Bismillahirrahmanirahim...

Kejadian : Feb 2013 semperna celebrate bufday momma.

Misi utama g SnowWorld sebab dah lama sangat SnowWorld ni tutup utk maintenance... Alhamdulillah, hari yang kami pergi tuh adalah 1st day SnowWorld open to public... tak tahu pun mula-mula... Ni namanya rezeki kami sekeluarga... Jom layan gambar ek... Cuaca sangat sejuk waktu kami g ni...




Aksi kami berposing dalam SnowWorld... Hati-hati yer sbb ada kawasan yang licin... Ada juga orang main slid guna pelampung... huhu since perut ada isi tak dapat ler nak beraksi... hihi

 aksi siap sedia 
semua barang kene simpan dalam locker yer
HP, camera semua tak bleh bawa... just bawa badan jer

 Bagi yang berminat ni rate ticket kalo nak masuk SnowWorld

===============

Ni pula hari kejadian bufday momma...
gigih bawa anak2 naik train all the way dari PJ ke KLCC
 Setiap hari jadi orang adalah hari jadi lil Dzakirah gak tau...
hihi geram anak momma nih tau 
Kami yang serupa tapi berlainan versi & umur

 Cinta hati
Like Father ... like daughter ... kan?

Terima kasih sayang utk gift tuh
mmmuuuahhhhsss... 
Luv u always...

Post a Comment

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said... April 4, 2013 at 5:49 PM

wah beshnye dpt hadiah coach..:)

cantik gambar family di snowworld tu,
eija g genting xpernah lg masuk snowworld tu..huhu

εïзmummyHazaεïз said... April 4, 2013 at 5:50 PM

xpernah masuk lagi snowworld tu lagi.. bestnye alin dapat hadiah tu.. hehehe

Momma Mia said... April 5, 2013 at 9:28 AM

@Eija - SnowWorld tu idak ler besar tapi best ler utk aksi berposing2 cam real gak...

sebelum nk g tengok update website bukak or not if not sesia jer... hihi

Momma Mia said... April 5, 2013 at 9:29 AM

@ mummy haza... alhamdulillah rezeki, takut gak nk pakai memula tp dr simpan baik pakai jer...

ku jenis pakai habis2an sampai lusuh... ahaksss

 
Top