3
Bismillahirrahmanirahim... 


Baby masa 32 weeks

Alhamdulillah kami dah 34 weeks.. 38 days left for my pregnancy... Semoga dipermudahkan urusan kami utk berpuasa, bersalin, berpantang & menyusu... Doakan kami yer. In shaa Allah due patut 22 hb Ogos 2013.

Alhamdulillah, sepanjang kehamilan baby ke-3 ini, Alin mengamalkan sepenuhnya vitamin semulajadi Shaklee. Gynea so far mengizinkan hasrat & tak bekalkan vitamin prenatal pun sepanjang check-up. 
 
So far Alhamdulillah, dari segi kesihatan HB maintain normal, pertambahan berat badan masih normal, lebih bertenaga sampai mak bising pregnant kali ni asyik berjalan jer... lenguh2 kebas hanya start menyerang masuk Trimester 3 ni, tapi dgn pengambilan konsisten Bcomplex + Osteomatrix + Omega Guard (B.O.O) esoknya dah lega & tak rasa sakit lagi... Tu sebab tak boleh culas dengan B.O.O !!
 
Berikan diri anda & baby hanya yg terbaik dengan Vitamin prenatal Shaklee !! PM for details info.
 
Alin | 019-2682709 |azlin.mohdatan@gmail.com

Post a Comment

Faizah^Ramli said... July 15, 2013 at 3:14 PM

Baby boy ka baby girl kali ni kak alin?hehe :D smg dipermudahkan sgala urusan... ameen

Momma Mia said... July 16, 2013 at 5:33 PM

@ Faizah - bb shy2 nk tunjuk so rasa gal kot... nntikan. thanks dear. semoga sihat selalu yer.

Le Sisters Closet said... July 18, 2013 at 1:38 PM

saya pun tengah mengandung anak ke3..plannyer masa pantang nanti nak ambik set pantang Shaklee..InsyaAllah, anak ke2 haritu pun guna set pantang Shaklee..segarr je..

TshirtLabuhTermurahDiPasaran

 
Top