2
Bismillahirrahmanirahim... 

Salam blogger. Pernah tak korang tanya soalan macam nie kat diri sendiri? Pernahkah korang terfikir kenapa korang tulis blog? Tahu tak pejam celik pejam celik dah nak 5 tahun @lin berblogger.


  Mengapa dan kenapa saya Berblogging??!!
  1. Adakah kerana suka-suka?
  2. Adakah kerana hobi?
  3. Adakah kerana bakat menulis?
  4. Adakah kerana nak meluahkan rasa hati?
  5. Adakah kerana ingin beri nilai kepada orang lain?? 
  6. Adakah kerana mengikut trend, orang lain blog kita pun blog?
  7. Adakah kerana nak cari ilmu?
  8. Adakah kerana nak berkongsi pengalaman?
  9. Adakah kerana ingin bergosip?
  10. Adakah kerana ingin mencari duit sampingan?
Apa pulak sebab rakan-rakan berblogging? 
Nantikan asbab @lin esok ek, in shaa Allah. Selamat berhujung minggu.


Post a Comment

Nad MamaZN said... December 22, 2013 at 7:15 PM

Saya sbb nak berkawan.. Nak cari kawan bersembang :)

Momma Mia said... December 23, 2013 at 8:52 AM

hihi sronok kan NAd.. dulu2 kita bercontest jer sambil makes new fren kan.. sekarang macam2 boleh kan

 
Top