2
Dulu selalu tengok teman-teman berkongsi pengalaman bila mengikuti suami berkursus luar macam bestttt jer... tapi sebab sendiri bekerja so tak boleh ler nak layan kan. Kebetulan baru-baru ni dapat ler mengikuti suami berkursus luar, ke Damai Laut Swiss Garden Resort di Lumut Perak. Hihi alang-alang nak sambut anniversary kan sambil jalan-jalan ler. Paling seronok anak-anak.


 kita bawa Atok & nenek skali kasi reward jalan-jalan

 Aksi wajib berendam dalam kolam. 
Selain tu anak-anak berbatik painting
Pengalaman pertama mereka, so mmg sangat teruja ler


Tadaaa... inilah hasilnya. Not bad kan for 1st timer
Good job kakak Damia & lil Dzakirah


 untuk lil Darwisyah, dia seronok layan kakak-kakaknya
dah pandaiii senyum sambil tengok camera


Momma pun tak lepaskan peluang utk jimba-jimba ke spa
kasi urut-urut badan sket sambil lulur2... gilir-gilir dengan nenek


Selain tu, sempat bercoaching dengan anak biz yang stay dekat2 area lumut tuh.
Bila dah komited, in shaa Allah semua jadi mudah. Bila coaching malam-malam kami ditemani dengan nyamuk-nyamuk yang besar2 woo... Siapa kata nak berjaya mudah?
Tapi bila kita dah tekad disulamkan dengan usaha, support group, doa & istiqamah In shaa Allah pasti Allah bantu jua. Semoga Success buat Suzie, Nurul & Shikin. 
December please be nice to them dan semua anak cucu cicit piut SUPERmommies :)
 

Post a Comment

mama ila said... December 18, 2013 at 4:15 PM

wahh..bestnye gi holiday... =)

Momma Mia said... December 23, 2013 at 8:50 AM

hiihi best gak sbb biasa bermagic dihotel sambil kerja.. now cuti2 sambil reward diri

 
Top