0
Multivitamin perlu ke beri kepada anak-anak?!

nutrisi anak-anak, vitamin kanak-kanak


Ramai anak-anak hari ini yang memilih makanan. Ada yang hanya suka makan ikan sahaja, malah ada yang makan ayam sahaja tak kisah pagi, tengahari dan malam. Nak makan sayur jauh sekali. Secara tak langsung anak-anak terdedah dengan makanan tak seimbang setiap hari.

Makanan kita hari ini pun banyak yang dah diubah genetik demi memenuhi keperluan harian khusyusnya seperti ayam. Disuntik untuk mempercepatkan tumbesaran.

nutrisi anak-anak, vitamin kanak-kanak


Solusi kami ialah berikan vitamin. Multivitamin dalam bentul tablet perisa anggur yang mudah dihisap dan dikunyah dengan IMPROVED FORMULA. Masih ingat kah anda? Multivitamin vitalea ni lama menghilang sejak 20 Februari 2012 tau. Ramai yang cari. Sekarang ia kembali. Best kan?!

Kembali dengan formula yang lebih baik. 14 nutrient ditambah baikkan lagi. Tak percaya?? Cuba lihat tuh. 


Ini menjadikan Vitalea antara multivitamin terbaik yang tidak boleh anda sangsikan lagii. 
Antara info-info penting untuk formulation vitalea for children yang baru ni yang perlu anda tahu adalah
  • 18 Minerals and vitamins
  • Diformulasi khas untuk kanak-kanak yang tak mmpunyai pemakanan seimbang, tak ambil cukup buah-buahan dan sayur dan penting untuk kanak-kanak yang nak kekalkan badan yg sihat dan kuat.
  • 14 nutrisi kandungan meningkat
  • 10 nutrisi memenuhi 100% keperluan harian
  • 100% vitamin C, D dan E, tambahan 8 jenis vitamin B
  • Pemanis semulajadi dengan xylitol, dimana tidak menyebabkan kaviti
  • Tiada perasa dan pemanis tiruan, atau penggwet tambahan.
  • Tanpa gluten
  • Rasa anggur yang sedap,Semulajadi



Sebagai ibu bapa prihatin, kita pasti inginkan anak-anak mendapat khasiat makanan sepatutnya. Berikan nutrisi harian pemakanan dan perlindungan yang terbaik untuk anak anda dengan hanya 2 biji Vitalea sehari untuk permulaan persekolahan tahun 2015. Dapatkan hari ini. 

---/

Salam Sayang,
Master Azlin
Call / Whatsapp / SMS : 019-2682709  
Email : azlin.mohdatan[@]gmail.com
COD Shaklee : Shah Alam . Putra Height . Denai Alam . Bukit Jelutong . HICOM


Post a Comment

 
Top