0

Hari ini nak share 1 Cara dan Prinsip UTAMA Professional dan Orang Bijak Pilih Kolagen Terbaik untuk dirinya.

PRINSIP UTAMA

Antara Bola Sepak, bola golf dengan Mutiara mana satu yang yang anda rasa akan sangat mudah masuk lubang di padang golf? Cuba bayangkan kalau anda nak sumbatkan bola sepak tu, tentu sukar kan? Bagaimana pula jika nak masukkan sebutir mutiara? Tentu senang senang jer mutiara tu masuk ke dalam lubang golf tu kan? 

Apa pula beza antara bola golf dengan mutiara. Kedua-duanya juga boleh masuk lubang golf. Beza antara mutiara dengan bola golf adalah BERAT MOLEKULNYA. 
* Bola Golf = 3000 Dalton 
* Mutiara = 1000 Dalton

Nampak beza disitu? Berat molekul menentukan keberkesanan kolagen dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan. Jadi, LEBIH KECIL BERAT MOLEKUL, LEBIH EXCELLLENT DAYA SERAPAN. Dalam kes 
* Bola Golf :: kolagen yang diperlukan oleh kulit TERPAKSA melalui PROSES YANG RUMIT melalui perut, pankreas dan enzim.
* Mutiara :: kolagen yang diperlukan oleh kulit dan TIDAK PERLU melalui proses yang rumit melalui perut, pankreas dan enzim sebaliknya ia akan dapat DISERAP DENGAN MUDAH oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.:: CONTIH TERBAIK - bila disapukan pada kulit; hanya memerlukan 10 minit untuk menyerap terus kepada dermis.:: CONTIH TERBAIK - Apabila comsume secara oral; memerlukan 20 minit sahaja untuk menyerap masuk ke dalam aliran darah.
Best best kan?


:: Berminat untuk order dan / atau sertai kami? Hubungi saya ::
Azlin
Call / Whatsapp / SMS / Telegram : 019-2682709  
Email : azlin.mohdatan[@]gmail.com
COD Shaklee : Shah Alam . Putra Height . Denai Alam . Bukit Jelutong . HICOM

Post a Comment

 
Top