0

Alhamdulillah. Tahun ni kami berkesempatan untuk hadiahkan Shaklee International Trip kepada kedua ibu bapa kami untuk trip UMRAH/Abu Dhabi yang dijadualkan in shaa Allah pada 11-22 Dec 2015 ni (11 hari 10 malam - 3n Abu Dhabi, 3n Madinah dan 4n Mekah). Moga dipermudahkan urusan dan kesihatan mama dan baba sebelum, semasa dan selepas ke sana. 


Sangat teruja sangat dengan tempat-tempat yang bakal mereka lawati nanti. Yang paling best dapat hadiahkan mereka penginapan Hotel bertaraf 5 bintang. Paling paling best penginapan mereka ketika di Madinah dan Mekah nanti bersebelahan dengan Masjid jer. Tak payah nak berjalan jauh. Tak sabar nak dengar cerita mereka nanti.


Antara tempat-tempat yang bakal mereka lawati ketika di Abu dhabi adalah 
  • Sheikh Zayed Grand Mosque, Masjid ke-3 terbesar di dunia tau.
  • Ferari World Abu Dhabi, Amusement Park. The largest indoor theme park in the world. Walau tak akan dapat berFormula Rossa untuk naik Roller Coaster yang paling laju di sana, tetapi  sekurang-kurang mereka menikmati  Ferrari branded theme park. MAlaysia ado ke??
  • Marina Mall, Abu Dhabi. Tak sah la jalan-jalan tak shopping cenderahati kan? Buat kenang-kenangan.
Best ke best?? nantikan lagi cerita-cerita kisah benar sepanjang mereka di sana nanti. Bila lagi kita nak menggembirakan mak & ayah kita serta membalas jasa mereka.

Jom jom siapa nak rasa pengalaman melancong ke luar negara secara PERCUMA setiap tahun ?? atau ingin hadiahkan ibu dan ayah serta orang tersayang anda Umrah bersama Shaklee? Setiap tahun anda ada pilihan.  Tepat sangat lah kalau join sekarang !  PELUANG BISNES SHAKLEE

  • Secara sambilan atau sepenuh masa
  • Sesuai untuk wanita bekerja atau surirumah sepenuh masa
  • Sesuai untuk pelajar kolej dan universiti * modal rendah RM80 sahaja
  • peluang pendapatan 4-5 angka sebulan, melancong dan umrah percuma, bonus kereta setiap bulan.



:: Berminat untuk order dan / atau sertai kami? Hubungi saya ::
Azlin
Call / Whatsapp / SMS / Telegram : 019-2682709  
Email : azlin.mohdatan[@]gmail.com
COD Shaklee : Shah Alam . Putra Height . Denai Alam . Bukit Jelutong . HICOM




Post a Comment

 
Top