2


on 1 Nov lepas, Mia family + Mak long family & tok mak & Abah jalan2 overC kat Bukit Cahaya Shah Alam a.k.a Bukit Cerakah.
Last momma g sana masa skolah rendah. Pergh!!! lama giler tak g sini.
Bukit Cerakah dulu masa zaman glamor air kelapa muda dulu memang tmpat best!
Paling best naik basikal keliling satu bukit cerakah tuh...
Skarang nih, momma tgk hanya tempat2 tertentu jer yg masih dijaga rapi,
kira not so happening macam dulu2 laa...

Paling best g umah 4 musim
Kerajaan patut besarkan lagi umah 4 musim ni...

sape stuju angkat tangan!!

so moh layannn aksi kami di sana... zassshh


Damia masih nk berpimpin biler jalan. Kalo sendiri tak mao jalan!

Anak momma yg kepenatan. After kuar jer dr umah 4 musim terus lena kat bahu momma...
Mungkin dah sedap badan sket utk beradu la tuh...

Post a Comment

Intan said... November 15, 2009 at 6:57 AM

Wahhh sama lah ngan Intan, last g sana masa lawatan sekolah rendah darjah 6...

Larat lagi ke gendong damia tu dear?

Momma Mia said... November 17, 2009 at 12:53 AM

Haahaa soklan cepumas tu Intan. Larat tu mmg larat but tak leh lelama. nampak tak badan tuh dah bengkok le belakang.... Most of the time dgn abah jer..

 
Top