BERAPA MEMBERSHIP FEE?
...registration fee cuma rm65 (comes with kit, product catalog, etc) Kalau nak jadi member free... beli barang2 lebih dari 200UV then boleh register as free... 


SETAHUN SEKALI KE KENE BAYAR FEE NI?
tak perlu bayar setiap tahun.. kene byr rm20 setiap 2thn utk magazine


POINT SHAKLEE TU BOLEH REDEEM DAPAT APA?
takde redeem barang2... tapi diberi cash back…. after kumpul certain2 point UV that month… dia akan calculate dan kasi reward dlm bentuk cash (RM)


SHAKLEE ADA VITAMIN JE KE?
Shaklee bukan ada vitamin2 je, tapi ada skin care, air purifier, bestwater filter, laundry concentrate, dish concentrate,  set diet... & macam2 ada


APA LAGI KELEBIHAN?
dapat purchase barang2 shaklee 15% lagi murah (all this while..org tu member or tak member, mmg Alin kasi harga member je pun)..tapi kalau ade ID sediri kan senang..bleh share dgn famili, kawan2....


KENE MAINTAIN POINT BERAPA SETIAP BULAN NI
kalau anda sekadar consume utk diri sendiri dan famili..takpayah nak runsing2 maintain2 point..melainkan anda mmg berazam nak buat bisnes..haa..tu lain cerita.. if not..makan je lah.


ALA.. BUATPE JADI MEMBER...SAYA TAKNAK BERNIAGA. SAYA NAK MAKAN JE....
lagi satu... kalo rasa nak consume je, taknak buat bisnes..pun takpe.. consume jerla...takda sape pakse buat bisnes.. hehehe..tp mcm Alin ckp tadi bila ada ID sendiri, boleh gune utk sendiri dan famili..kumpul point dapat cash back dari SHAKLEE.....let say..kite beli2 barang ..kita beli, kwn2 kita beli, family kita beli…alih2 point kita ada 600UV....then next month automatik Shaklee kasik balik tak kurang dalam rm200.. (lebih kuranglaa..ada formulanya)... okayla kan..sapa nak kasi? bukan kita pulun cari org.. cume share dgn kawan2..dapat cash back tu..suke hatilah nak beli apa pun…or at least cover budget beli supplemen takdela usik duit gaji..hihi


KALAU TAK BELI APE2 BULAN TU..MATI TAK KEAHLIAN SAYA?
..tak mati pun..tak wajib pun beli ape2 setiap bulan...

basically itulah sedikit sebanyak kelebihan jadi member.... Alin tak pernah paksa customer2 jadi member, sebab niat Alin untuk sharing kebaikan supplement Shaklee nih terutama dalam mempermudahkan perjalanan penyusuan susu ibu. Cuma info nih Alin share sebab ada yang bertanya... so Kita share sesama la kan... nak atau taknak... anda tetap customer kesayangan Alin.... Gizillion thanks...


jadi kesimpulannya..kalau anda dah memang consume Full Pack, tak rugi jadi ahli pun... Alin sentiasa doakan semoga perjalanan hidup anda sekeluarga terutama dalam penyusuan susu ibu dipermudahkan dan anda semua diberikan kesihatan yang terbaik. Amin!! 




kelebihan jadi member Shaklee.... hampir 1 tahun Alin mempromo TRIAL PACK Euphoria .. kebiasaan mereka yg mengambil Trial Pack pasti ambil FullPack menggunakan ID Alin (infinity thanks untuk anda semua)... So skarang alin nak berkongsi kelebihan jadi member so that kita semua dapat share sesama kelebihan shaklee... ada ID sendiri... bukan tak boleh guna id Alin lagi, boleh je !! ID Alin (846141) cuma kalo guna ID Alin, Alinlah yg collect point.. alinlah yg dapat cash back dari SHAKLEE... (org yg beli Trial Pack, tak dpt ape2 point dari Shaklee ye... sbb SHAKLEE takde trial pack..



Kini lebih penjimatan for those yg jadi member bawah alin... jika anda tiada niat berbiz, cuma mahu consume sendiri, anda boleh mendapat GREAT SAVING. Nak tahu details email/sms alin.
 
Top