7
Seriously, momma agak super duper bz at the moment... ditambah dengan kesihatan diri dan anak-anak yang agak low waktu ni disebabkan package serangan virus demam + batuk and selsema... Suara momma pun dah rock you...

Alhamdulillah perkhabaran gembira ni sedikit sebanyak menceriakan kami sekeluarga... Syukur, kami masih diberikan rezeki untuk menang contest and giveaway...Thank you Allah...

 Momma terpilih sebagai pemenang Peraduan Dunia Susu Ibu (siri 1)
Jemput baca entri Momma Mia di sini 
untuk entry peserta yang lain boleh refer sini 
Thanks Mar sebab pilih momma...

 Hadiah yang momma dapat...

  Hadiah lain yang momma dapat...
 
Momma juga dapat diskaun sebanyak 25% bagi produk 
Ini bermakna momma layak membeli produk berharga RM38.90 ini pada harga RM 29.18 sahaja!

Kami juga one of lucky winner untuk Tiya giveaway
Kami bakal mendapat hadiah misteri... huhu 
Thanks Tiya...

 Thanks to adik Mahathir coz cabut nama blog kami

 Kami juga menang saguhati ke-3 untuk contest sayang adik
kami dapat leg warmer... Hadiah pun dah dapat
Thanks to Alisha Mardiyah


*** 

Hadiah Damia menang contest
Contest Memek Muka Si Manja
pun dah sampai... 

Thanks to Ibu Mr. Aqil 
Layan aksi Damia dengan hadiah nyer tu
Setiap waktu dan kemana sahaja berkepit dengan Minie dia



Dalam gumbira menang Conway nih ada gak sedih nya bila hadiah yang dijanjikan tak kunjung tiba... ConTest "Tidur Paling Comel" by InfantiaHouse - 1st Prize untuk lil Dzakirah... sampai lupa dibuatnya... dari bulan Aug tuh... cuma bila ada pemenang lain bertanya tetiba baru teringat... dah tanya penganjur but until today menyepi jer... Mungkin tiada rezeki lil Dzakirah... takpe la sayang, tidur dekat momma lagi best kan dari tilam InfantiaHouse.

 Aksi kemenangan tanpa hadiah

Post a Comment

rose --{@ ibuRafiq @}-- said... November 24, 2010 at 9:01 AM

tahniah tahniah n tahinah..rejekiii eheh

Liza said... November 24, 2010 at 10:28 AM

Tahinah, byk menang hadiah...
Liza ni, dah la jarang masuk contest, jarang luck.. haha..

Hadiah 2nd winner awal thn pun tak kunjung2 tiba.

Penganjur menyepi sekli dgn blog dia tak update... Siap delete page contest..
ups..luahan perasaan lak.

nur said... November 24, 2010 at 1:40 PM

tahniah, murah betul rezeki momma :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said... November 24, 2010 at 2:05 PM

lorrrrr dah menang tak dapat hadiahnya?? bape lama dah menang ne?? sampai hati kan?? kesian yg menang ne tertunggu2...

replylah sekurang2nya bila ditanya tue

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said... November 24, 2010 at 2:07 PM

haaaaaaaa ye ke liza??
sampai macam tue sekali..patutla liza dah tak mo join..serik ek..
kita dah put effor tapi buat mcm tue.. tapi jangan serik ramai sponsor lain yg best kat luar tue tau..

CikPuanMiera said... November 24, 2010 at 3:18 PM

ya ampun.
rajin betol akak mira neh join GA. hehehe

ummumishkah said... November 24, 2010 at 8:15 PM

alhamdulillah.. murah rezeki u all!

 
Top