0


Entry motivasi untuk gerak gempur EBM Ramadhan... jemput semua, kita bergempur bersama-sama. Semoga segala perjuangan dan urusan kita ibu-ibu yang menyusu sentiasa dipermudahkan Allah s.w.t ~ amin. Buat yang masih mencari-cari bagaimana cara cepat untuk merangsang & mempercepatkan penghasilan susuibu, boleh rujuk 11 Tips Gerak Gempur ini untuk memboosterkan penghasilan susu anda. Selamat mencuba.

--------------------------------------------------------------------

Kak Nadiah adalah seorang yang bekerjaya...pernah ibu coretkan testimoni beliau dalam post mengenai menstrual. Beliau adalah salah seorang exclusively pumping mothers. Walaupun banyak kerja luar berbanding pejabat, ini tidak menjadikan beliau mengalah untuk terus mengepam demi si comel yang tersayang. Ini mesej terbaru yang ibu terima dari kak Nadiah yang ibu terima jam 9:31am:
Salam N, tak sabar akak nak bagitau...malam tadi before tido akak amik ESP mcm N bagitau tu...pukul 2pg tadi masa mengepam ...subhanallah! terkejut akak.... 12 auns.. tak pernah dapat banyak macam tu...pukul 6 pagi tadi pam lagi dapat 9 auns, still banyak dari biasa...dan memang anak akak cepat kenyang dan susu lebih pekat....so akak asingkan 3 auns untuk dia minum...so , 2 kali pam tu aja dah dapat buat 15 auns stok...dan yang menakjubkan AKAK BARU MINUM ESP 1 SUDU!
Syukur boleh buat stok banyak-banyak untuk pose...really work it dan lebih manis lagi ia berlaku dalam menstrual...so akak notice ambil alfalfa 3 times, set budget pack tu dan ESP betul2 buat susu akak banyak dan berkualiti...
Boleh email kak Nadiah bagi mereka yang ingin bertanya lebih lanjut pengalaman beliau ini di nadeeyya_kk@yahoo.com.


Master Azlin Mohd Atan
Call / Whatsapp / SMS : 019-2682709  
Email : azlin.mohdatan[@]gmail.com
COD Shaklee : Shah Alam . Putra Height . Denai Alam . Bukit Jelutong . HICOM


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  

** Testimoni ini adalah pengalaman sendiri dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut. 

Post a Comment

 
Top