6
 Ya Allah cam tak percaya jer...
Damia dah nak masuk 3 Tahun??!
cepat sungguh masa berlalu...

 Tahun ke-2 menyambut ulang tahun kelahiran di bulan Ramadhan
Syukur Alhamdulillah... ya Allah
Ermmm apa nak mintak dari momma, Abah, nenek, atok, auntie/uncle, muksu/paksu...
?????

Takmo runsing2...
Mia terima apa shaja...

 Mia nak adik lagi bleh?!!
Mia nak moto bleh??!
Mia nak Ipad2 bleh??!
Mia nak teacher Watie "jumping jer" buat class GBOB hari2 bleh?
Mia nak jalan hari2 boleh?!!

 Auntie/uncle semua rasa mia dapat apa ek?
Hhmmmmmm...

Post a Comment

Sitisifir10 said... July 15, 2011 at 11:20 AM

yg kompem dapat kasih sayang dari momma nya :)

ajumohit said... July 15, 2011 at 2:20 PM

comelnya damia, sudah besar ye kamu hehehe

EIJAM'S FAMILY said... July 16, 2011 at 12:27 AM

alin pejam celik kejap jerk kan dah tiga tahun dah

♥ Elin ♥ said... July 16, 2011 at 11:44 AM

wahhhhhhhhhhhhhhhh sy geram tgk rambut ank awkk tuhh...

Watie Aziz said... July 26, 2011 at 10:08 PM

ya allah geramnya tgk rambut damia nih ... pandainya bergaya mia nih yang oi .. dalam kelas nampak pemalu ..kat luar gediks rupanya ..i likeeee.. hehehehe...

alamak yg .. nak wat kelas hari2 ker damia darling? nanti teacher kurus kering tau! skang pun ramai org kata teacher kurus .. hmmm ..damia nak tak suh mommy jadi teacher "simpanan", kalau agak2 teacher watie tak larat ..suh Mommy jump & jump gantikan teacher leh tak? ehhehehe...

 
Top