11

 Happy 4th Anniversary
 Aksi kami hasil tangkapan Damia semasa her bufday Aug lepas...
Jom kita berdoa...


MAKSUDNYA: Katakanlah (wahai Muhammad): "jika benar kamu mengasihi Allah maka ikutlah daku, nescaya Allah mengasihi kamu serta mengampunkan dosa-dosa kamu. Dan (ingatlah), Allah Maha Pengampun, lagi Maha Mengasihani."

SURAH ALI IMRAN: AYAT 31

"Barangsiapa yang membaca ayat yang ke 31 dari surah ini, nescaya suaminya akan setia dan kasih kepadanya"
caranya:
Baca doa ini setiap kali selepas solat. InsyaAllah, Nescaya Allah SWT makbulkan doa tersebut.


 Alhamdulillah, Syukur kerana keluarga besar kami dikurniakan dengan 2 adorable princess
Semoga Allah sentiasa memelihara & melindungi keluarga kami...~ Amin 


Post a Comment

Hafiza Abdul Latiff said... December 7, 2011 at 7:56 AM

Happy Anniversary kak alin :)...

Boleh share doa ni untuk memaniskan lagi rumah tangga :)...

Kak, pza nak tanya set untuk mengandung yang sesuai apa ye?

etiey.com said... December 7, 2011 at 8:22 AM

happy aniversary..moga kekal ke akhir hayt. amin

ibuhebat said... December 7, 2011 at 8:34 AM

Epi anniversary, Alin! Moga rumahtangga dirahmati Allah sentiasa!

Ibu Qiqi said... December 7, 2011 at 9:27 AM

Selamat Berkekalan Alin..Wahhh romantik gituh!!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... December 7, 2011 at 10:31 AM

epi anniversary both of u!!!
semoga kekal hingga ke syurga, amin!!!

pssstt, suke tgk gambo berda tu..
lomantika de amour ghiteeeww!

wan nurul hezrina said... December 7, 2011 at 11:42 AM

hepi enibersery=)semoga kekal bersama sampai akhir hayat=)

nursalwa said... December 7, 2011 at 11:58 AM

happy anniversary alin..

salwa pun amalkan doa yg sama.. dengar masa ustazah arbaiyah ceramah kat tv.

nur said... December 7, 2011 at 12:03 PM

happy anniversary...

dah 4 thn pun... semoga hari mendatang memberikan lebih kebahagiaan kepada alin sekaluarga... amin!

Mazatul Azura Muhamad said... December 7, 2011 at 2:10 PM

Happy Anniversary. Lepas nie leh besarkan lagi keluarga ;)

Momma Mia said... December 8, 2011 at 7:39 AM

@ dear all mommies...
Gizillion thanks for all the sweet wishes & prayers.

Semoga mommies2 juga sentiasa berbahagia, sihat & ceria selalu disamping keluarga tersayang...

kakyong said... December 9, 2011 at 9:05 PM

hepi belated anniversary Alin.. semoga kekal bahagia selamanya..

 
Top