3

 Bismillahirrahmanirahim...

Panas.. panas... Semakin ramai yang teruja dek penangan Shaklee Collagen Powder ni… Fuhhh terbakar dengan perkongsian dari customer dan kawan2 yang dah mencuba ni... Cer uols pun hayati...

Terbaru, bagai nak pecah perut & tulang pipi menegang giler bila momma baca perkongsian beliau... Testemoni ketiak hitam dah pudar... ARMPIT.  Beliau punya taknak prasan sendiri siap suruh la mak ngn ayah dia check hahah sbb hubby takde jauh so excited punya pasal.... si ayah siap marah nie ape tunjuk2 ketiak nie… LOL tapi memang best kan baca citer happy dia ni... 
  
Semalam plak akak Masyitah nih sharing
"... Sebelum ni, kulit tangan dia ala2 kulit katak puru … Alhamdulillah dengan izin Allah setelah 7 hari penggunaan, KULIT KATAK nya kembali licin… "
(sbb faktor aurat maaf, no photo ek, tapi boleh contact beliau utk pencerahan)

Perkongsian lain cer terjah bawah tu.. klik photo utk lebih jelas ek...

credit
credit

credit
Teruja tak??? Besttt kan??? 

mommaMia pun dah cuba tau, masuk kotak ke-2. Alhamdulillah dah rasa perubahannya. Setiap kali tengok cermin pasti mata ni nak fokus tang pipi yang dah ala2 gebu yg glowing, cerah... pori2 juga terasa mengecil bila berada dalam jarak selamat dengan cermin. Lain ek jika jarak dekat gilers memang masih wink wink* geram dengan lubang2 itu... kita tunggu 8 weeks. Bila bangun tidur muka pun dah tak berminyak lagi... mood suke, alhamdulillah

Tahukah anda apa sebab UTAMA Shaklee collagen Powder soooooooo DIFFRENCE ??? Asbab nya adalah sebab MOLEKUL  dia. Shaklee punye molekul 1000 dalton, tahukah anda dengan size ni serapan dilakukan dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan...  So dalam bahasa mudah bukan sekadar mudah serap, malah PENYERAPAN UNGGUL !!

Pilih size kolagen sekurang-kurangnya 1000 dalton dan ke bawah. Microfine size membantu penyerapan yang baik kerana size ini adalah paling optimum diserap oleh sel, maka setiap kolagen yang di ambil up to 100% diserap dan memberi efect lebih cepat.
Adakah Collagen Powder Shaklee selamat untuk IBU MENGANDUNG dan MENYUSU ?

Secara asasnya, kolagen tidak sesuai untuk ibu mengandung dan menyusu sebab dalam Collagen Powder Shaklee ni mengandungi sejenis herba bernama Pfaffia yang tidak sesuai dan ditakuti memberi kesan kepada ibu menyusu & ibu mengandung. Tapi jangan risau, ibu mengandung boleh menggunakan Collagen sebagai masker. Sekadar luaran utk masker tiada masalah.

Oh ya! Ramai orang kata Shaklee Collagen Powder ni harganya berpatutan, murah dan mampu milik compare jenama yg lain, so apa lagii ...

 

Post a Comment

Asmar Arafad said... December 14, 2012 at 5:20 PM

best nanti nak cuba lah

Tuan Juhaida said... February 14, 2013 at 6:23 PM
This comment has been removed by a blog administrator.
Tuan Juhaida said... February 14, 2013 at 6:24 PM

Wow,bestnya. Menarik ni!

 
Top