5

Apa Yang Menarik tentang Damia
  • Damia paling suka Breastaurant mommaMia, Open 24 x 7, No reservation needed, slurppp... sedap, cepat, tidak perlu dibancuh dan easy access (ahaha!) Breastaurant mommaMia buat Damia jadi comel sangat!
  • Damia nie pemurah dgn senyuman orangnyer... Jangan kata jumpa orang, kekedang tido pun tersenyum. Tak caya tgk blog mommaMia! => comel sangat!
  • Paling best skarang Damia dah pandai sebut "A.B.A.H" and setiap kali Damia sebut mommaMia geram sgt bukan sbb jeles tak sebut mama tau, tapi sbb sebutan Damia => comel sgt!
  • Skarang Damia dah dapat lesen P untuk bawa walker "Ladybug Mia". Hari2 Damia blaja memandu dgn nenek and skarang Damia dah lulus. Biler dalam Ladybug Mia, Damia comel sgt!
  • Esok Damia nyer birthday... nak masuk 8 bulan! Cepat sungguh masa berlalu. Sesungguhnya mommaMia tak puas bermain2 dgnmu sayang sbb sayang sangat comel di hati momma + abah.
Kenapa Damia layak untuk menang
  • Sbb mommaMia dah kata kat atas tuh Damia baby yang comel... hihih...
  • Sbb baby cute contest nih Damia bleh dapat pakai baby tight... mesti Damia makin comel biler pakai baby tight tuh... Subhanallah :)

Thanks to ummi Salsabila... sbb ummisalsabila Damia bleh join baby cute contest...

Syarat2 nak masuk baby cute contest....
  1. Add @ Link Mama_Aqish di blogroll/bloglist anda. ==> Done!
  2. Anda diWajibkan untuk menjadi Follower Mama_Aqish. ==> Done!
  3. Gambar yang dihantar mestilah merupakan gambar Baby anda yang Latest sekali.... ==> Done!
  4. Sila hantar hanya sekeping gambar sahaja.... ==> ok! susah nk decide gamba yg paling comel sbb sume comel!
  5. Sila nyatakan ape yang menarik tentang anak anda & mengapa dia layak menjadi pemenang baby cute contest??? ==> Done!
  6. Bila dah siap, tinggalkan komen di entri ini beserta dengan email address. Untuk pemilihan pemenang nanti... ==> Done!
  7. Gambar kesemua baby yang masuk contest berkenaan akan di paparkan pada blog ini... ==> Semua adlh pemenang juga, sbb comel!
  8. Hadiah untuk pemenang ialah sehelai tight yang boleh dipilih sendiri dari website http://tightforbaby.blogspot.com/ & hadiah akan dihantar melalui pos sampai ke depan pintu rumah @ pejabat... ==> ok, best2!
  9. Pemenang akan diadili oleh hakim yang berpengalaman & keputusan adalah muktamad sebarang surat menyurat tidak akan dilayan.... ==> ok! redha jer!

Post a Comment

Ummi Salsabila said... April 13, 2009 at 10:03 PM

ur welcome momma mia.comelnyer damia pki tudung tuh..huhuhuhu

Anonymous said... April 14, 2009 at 12:31 PM

hehehehe
mamalis turut berbangga tgk mia pakai gown yg mamalis bagi.....
muat lagi yea.... next time kalo mamalis jumpa gown2 yg cute lagi, mamalis beli untuk mia kay.

mamalis nak wish good luck n all the best for the cute baby contest... semoga damia menang!!! Amin!!

for mamamia plak, keep on breastfeed yea... supaya damia akan terus sihat n bertambah comel.....

-mamalis- (mama without baby, yet....)

Aida Al-Quswa said... April 15, 2009 at 5:09 PM

amboi...comei sangat damia ni

SePia said... April 16, 2009 at 7:07 PM

cumel2.
suka tgk Damia

Momma Mia said... April 17, 2009 at 10:48 AM

Tengkiu sume...jangan lupa vote Damia ek.
mmmuuaahhh!!

 
Top